MENU

Partners & Sponsoren Expeditie Academie

De NKBV en partners RAB en Zwitserland ondersteunen het Expeditie Academie programma. Naast de ondersteuning van deze partners zijn er sponsoren die ook ondersteuning bieden aan de Expeditie Academie om hun doelen mogelijk te maken. Voor Expeditie Academie IV werkt de NKBV samen met de sponsoren SCARPA, Julbo, Buitensportvoeding en Mountain Network.


De NKBV

De ruim 72.000 leden van de NKBV delen een passie met elkaar: de liefde voor de bergen, het hele jaar door, een leven lang. Als lid van de NKBV heb je veel voordelen. Zo krijg je korting in meer dan 1200 hutten in de Alpen, ben je met de voordelige NKBV-verzekering verzekerd als je wandelt, klimt of skiet en ontvang je vijf keer per jaar het prachtige magazine Hoogtelijn. Daarnaast helpt de NKBV jou om op een goede en veilige manier de bergsport beoefenen met cursussen en bergsportreizen, maar ook met actueel veiligheids- en materiaaladvies.

Meer over de NKBVOprichter Rab Carrington kon twee dingen in het leven, erg goed: klimmen en slaapzakken maken. Hij wist uit eigen ervaring wat je nodig hebt als je buiten of in een tentje slaapt. Donsjassen en donsslaapzakken zijn de producten waar zijn bedrijf Rab groot mee is geworden. In de ontwikkeling van deze donsproducten werkt Rab samen met verschillende universiteiten. Binnen het bedrijf gaan wetenschap en ambacht hand in hand. Carrington is inmiddels geen eigenaar meer van Rab Equipment, maar het outdoormerk blijft een begrip in de bergsportwereld.

Meer over RABBijna elke alpinist heeft wel een Petzl product mee op pad; helmen, pickels, hoofdlampjes, setjes. Ook de Expeditie Academie is goed uitgerust met de gear van Petzl en kan mede daardoor veilig op pad.

Meer over PetzlZwitserland heeft maar liefst 48 bergen die boven de 4.000 meter komen. De bekendste ​bergen zijn de Jungfrau en de Matterhorn. Al jaren trekken de leden van de NKBV met veel plezier de Zwitserse Alpen in. Zoals naar het Zwitsers Nationaal Park in Graubünden​, het grootste beschermde gebied van het land​ en vele andere prachtige parken.​

Meer over Zwitserland


Mountain Network staat voor meer dan 30 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft 7 klim- en bouldercentra in Nederland en een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen. Op deze locaties verzorgen zij activiteiten, cursussen en groepsarrangementen. Mountain Network is daarnaast organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd. In de klimcentra van Mountain Network mogen de Expeditie Academie leden gratis klimmen.

Meer over mountain network


125 years fly by when your head is always full of ideas and dreams. Drawing inspiration from its heritage Julbo wants to be known for its outdoor spirit in the eyewear market. We will soon be releasing new ranges and new products but always with that same taste for adventure and freedom that allows everyone to see the world even better.

Meer over julbo


Buitensportvoeding.nl biedt de grootste collectie gevriesdroogd voedsel en meer bedoeld voor de outdoor fanaat in de Benelux. We zijn begonnen in 2012 met als doel de grootste en beste collectie buitensportvoeding aan te bieden aan iedereen die houdt van hiken, kanoën, survival of expedities. Nu sturen we onze producten naar alle uithoeken van Europa en zijn we altijd op zoek naar nieuwe kwaliteitsmerken om toe te voegen aan one toch al gigantische collectie producten.

Meer over buitensportvoedingSCARPA designs and manufactures top quality ski boots, mountaineering, rock climbing, hiking, alpine running, and mountain lifestyle gear. Innovation and tradition share equally deep roots at SCARPA, which to this day remains a family owned company with its headquarters and performance footwear manufacturing facilities in the same regions of northern Italy where it got its start in 1938.

Meer over scarpa


Word ook sponsor

Ook partner/sponsor/supplier worden van de Expeditie Academie? Neem contact op met Inge Arntz, NKBV sponsormanager via inge.arntz@nkbv.nl

Terug naar overzicht