MENU

Werken bij de NKBV

Wil jij je passie voor de klim- en bergsport delen met anderen? Dan is een (vrijwilligers) functie bij de NKBV zeker iets voor jou!

Als professional aan de slag op het verenigingsbureau in Woerden

Op het verenigingsbureau in Woerden werk je samen met zo'n 30 collega's.

Deel je passie voor klim- en bergsport als vrijwilliger

De NKBV zou niet bestaan zonder de inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ook je passie voor klim- en bergsport delen en je kennis of interesse inzetten voor onze vereniging? Bij de NKBV-regio’s kun je als bestuurslid of instructeur aan de slag, of als ondersteuning bij de vele leuke en gezellige activiteiten die regionaal worden georganiseerd. Of misschien is jouw kennis en ervaring van waarde binnen een van de NKBV-commissies of ben jij onze nieuwe tochtleider, alpien instructeur, sportklimbegeleider, sportkliminstructeur, jury of routebouwer bij wedstrijden.

Vrijwilliger bij een NKBV-Regio

Als lid ben je automatisch aangesloten bij een van de NKBV-Regio's en kun je meedoen aan activiteiten die zij organiseren. Ook kun je de regio helpen als instructeur, begeleider of bestuurslid. Bekijk hieronder of jouw NKBV-Regio ook versterking zoekt.

Vacatures

Vrijwilliger bij NKBV-evenementen

Jaarlijks organiseert de NKBV meerdere activiteiten en evenementen. Lijkt het je leuk om eens in de zoveel tijd de handen uit de mouwen te steken en te helpen bij wedstrijden en andere evenementen zoals de Bergsportdag of lokaal bij de NKBV-Regio's? Geef je op als vrijwilliger bij evenementen. Je komt in een vrijwilligerspoule terecht en krijgt met NKBV-evenementen een uitnodiging om te komen helpen. Denk daarbij aan:

  • op- en afbouwwerkzaamheden bij wedstrijden als nationale klimwedstrijden en NK's
  • op- en afbouwwerkzaamheden bij evenementen als de NKBV-Bergsportdag
  • begeleiding van activiteiten tijdens NKBV-evenementen
  • etc

Ik geef mezelf op

Vrijwilliger voor de wedstrijdsport

Voor de verschillende Nederlandse Competities zijn we op zoek naar enthousiastelingen die willen meehelpen met het organiseren van de wedstrijden. We zoeken juryleden, coördinatoren en routebouwers.

routebouwer jury

Begeleider of instructeur bij workshops, cursussen en reizen

Wil jij andere mensen begeleiden en scholen binnen de klim- en bergsport? Volg dan een opleiding bij de NKBV-Academie. De NKBV investeert fors in de opleiding en bijscholing van (sportklim)instructeurs en tochtleiders. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten voor ons sporttechnisch kader.

bekijk opleidingen

Je kennis en ervaring inzetten binnen een van onze commissies

De NKBV heeft diverse commissies. Hierin zitten betrokken leden die verstand of ideeën hebben over het onderwerp van de commissie. Als commissielid kom je een aantal keer per keer bij elkaar om over de voortgang van activiteiten te praten die zijn voortgevloeid uit eerdere besprekingen.

OVERZICHT VAN COMMISSIES