MENU

Uitslagen19.02.19

Dubbel Twents jeugdboulderweekend bij Cube Enschede

Bij Cube in Enschede vond afgelopen weekend zowel Jeugd Boulder 2 JAB als Jeugd Boulder 2 CDE plaats.

Lees verder
11.02.19

Line ijsklimt in Champagny naar de halve finale

Vol ongeloof staar naar ik naar het schermpje op mijn telefoon. Het staat er echt: Line van den Berg 16. “Maar dat betekent dat ik door ben naar de halve finale”, stamel ik naar Aniek en terwijl ik het zeg verschijnt er een big smile op mijn gezicht. “Ik heb het gewoon geflikt, ik ben door!”

Lees verder
04.02.19

Het ijsmonster van Rabenstein

Afgelopen weekend vond de World Cup Iceclimbing plaats in het Italiaanse Rabenstein. Een wedstrijdverslag van deelneemster Aniek Lith.

Lees verder
03.02.19

Senioren bouldercompetitie gestart

Na de jeugdboulderaars afgelopen weekend, is ook voor de senioren het nationale boulderseizoen gestart. Met op zaterdag 2 februari: Boulder1

Lees verder
28.01.19

Jeugdboulderaars trappen nationale competitie af

Afgelopen weekend kwamen de Jeugd JAB en Jeugd CDE in actie tijdens de eerste wedstrijden in de nationale boulder competities.

Lees verder
15.12.18

Dennis en Marianne winnen NK IJsklimmen 2018

Tijdens het Petzl NK IJsklimmen 18/19 veroverden Marianne van der Steen en Dennis van Hoek van team Vertical Life opnieuw de titel. Op de speciale drytool/ijsklimwand Kalymnos bij Sportcentrum Olympos in Utrecht wonnen de twee ieder hun vierde NK IJsklimmen.

Lees verder
08.12.18

Jong Oranje klimmers doen goede zaken op NJK Lead 2018

Afgelopen weekend was het NJK Lead 2018 in de klimhal van Neoliet Utrecht. Een spannend evenement waar 83 jonge klimmers streden om de titel. 

Lees verder
24.11.18

Lynn van der Meer en Mark Brand winnen NK Lead 2018

Op zaterdagavond 24 november pakte Mark Brand uit Amsterdam zijn eerste NK Leadtitel bij de heren. De Roosendaalse Lynn van der Meer wist haar titel te verdedigen door haar tweede titel op rij te pakken bij de dames. Het NK Lead 2018 was een spannende eindstrijd tussen oudgedienden en een steeds sterker wordende nieuwe generatie klimmers. Bekijk de volledige uitslag.

Lees verder
17.11.18

Lynn van der Meer en Jules Kluwer Nederlands kampioenen Speed

Op het eerste NK Speed 2018 hebben Nederlands leadkampioene (2017) Lynn van der Meer uit Roosendaal en Jules Kluwer uit Amersfoort de titel veroverd.

Lees verder
11.11.18

Lynn van der Meer en Mark Brand winnen Lead 4

Afgelopen zondag, 11 november, werd de vierde wedstrijd uit de nationale lead competitie bij Neoliet in Tilburg gehouden. Daarmee zijn ook de deelnemers voor het NK bekend. 

Lees verder
04.11.18

Uitslag Jeugd Lead 4 CDE

Afgelopen zondag, 4 november, werd de vierde wedstrijd uit de nationale jeugd lead CDE competitie bij Mountain Network in Nieuwegein gehouden. De wedstrijd bestond per wedstrijdcategorie uit één ronde waarin 6 flashroutes worden geklommen.

Lees verder
19.10.18

Ragna Debats is ook overall kampioen in de Skyrunner world series

Afgelopen zaterdag 13 oktober werd de Nederlandse Ragna Debats overall kampioen in de Skyrunner world series.

Lees verder