MENU

Kwartaalactie

Ga je dit jaar nog de bergen of rotsen in? Goed nieuws! In het laatste kwartaal van het jaar hebben we een mooie actie voor zowel nieuwe als bestaande leden. Zo word je NKBV-lid voor maar € 5 en krijg je een warme Rab muts t.w.v. € 20 cadeau. Ben je lid? Dan sluit je heel voordelig de NKBV-reisverzekering af en/of koop je de klimjaarkaart met 50% korting.

Word lid voor € 5

Als NKBV-lid draag je bij aan behoud en onderhoud van paden, routes en hutten in de bergen. Bezoek je deze winter nog een berghut? Dan krijg je als dank voor je lidmaatschap tot 50% korting op je overnachting. Als je nu lid wordt voor € 5 (normaal € 52,50) voor de laatste maanden van 2019, ontvang een Rab muts ter waarde van € 20 cadeau!

Meer informatie over het lidmaatschap

direct lid worden


Reisverzekering voor € 15

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking hebben we speciaal voor onze leden ontwikkeld. De verzekering heeft een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen en biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Bestaande en nieuwe leden kunnen de NKBV-reisverzekering heel voordelig afsluiten. In de laatste maanden van 2019 kost de reisverzekering je nog maar € 15 (normaal tarief € 35,95).

Meer informatie over de reisverzekering

ik ben al lidik ben nog geen lid


Klimjaarkaart voor € 10

Ben jij al lid en ga jij binnenkort klimmen in de Belgische klimgebieden? Dan kun je voordelig de klimjaarkaart aanschaffen voor € 10 (normaal tarief € 20). Je hebt met de klimjaarkaart toegang tot de grootste en mooiste Belgische klimgebieden. Dit zijn er inmiddels 22! De NKBV draagt jaarlijks € 90.000 bij voor de toegang van Nederlandse klimmers en voor het onderhoud van de klimgebieden. Als klimjaarkaarthouder ondersteun je dus ook dit onderhoud.

Meer informatie over de klimjaarkaart

Klimjaarkaart aanvragen


Actievoorwaarden

  • Je krijgt de Rab muts wanneer je je aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap
  • De actie geldt ook voor gezinsleden
  • De actieprijs voor het lidmaatschap is geldig voor alle lidtypen
  • Je kan alleen gebruik maken van deze actie onder de voorwaarde dat je ook in het kalenderjaar 2020 lid blijft
  • De actieprijs voor de reisverzekering is geldig voor leeftijden vanaf 5 jaar
  • De actie is geldig van 1 okt t/m 31 dec 2019 en zolang de voorraad strekt