MENU

Kwartaalactie | Word voordelig lid en ontvang een mooi cadeau

Wil jij graag de bergen of rotsen in? Goed nieuws! In het laatste kwartaal van het jaar hebben we een mooie actie voor nieuwe leden. Zo word je NKBV-lid en krijg je een Victorinox zakmes t.w.v. € 25,00 cadeau.

Ben je al lid? Dan sluit je heel voordelig de NKBV-reisverzekering af en/of koop je de klimjaarkaart met 50% korting.

Word lid voor dit jaar én komend kalenderjaar!

Van 1 oktober t/m 31 december 2023 betaal je slechts € 5 onder de voorwaarde dat je automatisch lid wordt voor komend kalenderjaar 2024.
Het lidmaatschap loopt t/m 31/12/2024 voor totaal € 61,00 (€ 5 + € 56,00 voor hoofdleden).*

De NKBV verbindt mensen met een passie voor klim- en bergsport

De NKBV is er om jou alles te laten halen uit je favoriete klim- en bergsportactiviteiten. Als lid maak je gebruik van een aantal unieke voordelen zoals korting op je overnachting in berghutten en een voordelige reisverzekering. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je vakantie heb je daarnaast toegang tot uitgebreide informatie in het kenniscentrum en ontvang je Hoogtelijn, het enige allround klim- en bergsportmagazine van Nederland.

Sluit je aan bij de grootste bergsport community van Nederland!

* Voor jeugd- en gezinsleden geldt een gereduceerd tarief.

Voordelen

Als NKBV-lid draag je bij aan behoud en onderhoud van paden, routes en hutten in de bergen. Bezoek je deze winter nog een berghut? Dan krijg je als dank voor je lidmaatschap tot 50% korting op je overnachting. Als je nu lid wordt voor de laatste maanden van 2023 en kalenderjaar 2024, ontvang je een Victorinox zakmes t.w.v. €25,00 cadeau!

Meer informatie over het lidmaatschap

Direct lid worden

Reisverzekering voor € 17,50

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking hebben we speciaal voor onze leden ontwikkeld. De verzekering heeft een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen en biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Bestaande en nieuwe leden kunnen de NKBV-reisverzekering heel voordelig afsluiten. Wil je in de laatste maanden van 2023 nog gebruikmaken van de reisverzekering? Dan kun je die nu afsluiten voor slechts € 17,50 (normaal tarief € 39,95).

Meer informatie over de reisverzekering

Ik ben al lid Ik ben nog geen lid

Klimjaarkaart voor € 10

Ben jij al lid en ga jij graag een keer klimmen in de Belgische klimgebieden? Dan kun je voordelig de klimjaarkaart aanschaffen voor € 10 (normaal tarief € 20). Je hebt dan in de maanden oktober t/m december 2023 toegang tot de grootste en mooiste Belgische klimgebieden. Dit zijn er inmiddels 36! De NKBV draagt jaarlijks € 100.000 bij voor de toegang van Nederlandse klimmers en het onderhoud van de klimgebieden. Als klimjaarkaarthouder ondersteun je dus ook dit onderhoud.

Meer informatie over de klimjaarkaart

Klimjaarkaart aanvragen

Actievoorwaarden

  • De actie geldt voor alle lidmaatschapsvormen.
  • De actie geldt onder de voorwaarde dat je automatisch lid wordt voor komend kalenderjaar 2024 (€5 + €56,00).
  • De actieprijs voor de reisverzekering is geldig voor alle leeftijden vanaf 5 jaar.
  • Je krijgt het Victorinox zakmes wanneer je je aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap en zolang de voorraad strekt.
  • De actie is geldig van 1 okt t/m 31 dec 2023.