MENU

Reisverzekering

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking hebben we speciaal voor onze leden ontwikkeld. Ze heeft een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen en biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Ideaal voor de avontuurlijke bergsporter. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag.

Verzekering afsluiten

Alleen NKBV-leden kunnen de verzekering afsluiten. Ben je nog geen lid? Je kunt je lidmaatschap en verzekering eenvoudig tegelijkertijd afsluiten. Bestaande leden kunnen de verzekering gemakkelijk afsluiten in mijnnkbv.nl.

lid worden + verzekering verzekering afsluiten

Top verzekerd

voor maar

€ 41,95

per kalenderjaar

Word lid

Reisverzekering

  • Vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld
  • Tijdens al je winter- en zomervakanties of stedentrips
  • Dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen
  • Bergsportdekking
  • Off-piste met of zonder gids
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Top verzekerd op vakantie met bijzondere dekking

Bergwandelen

Als bergwandelaar zoek je de ongebaande paden op. Onze verzekering dekt ongevallen buiten de gebaande paden, daar waar de dekking van andere verzekeringen stopt.

Strandvakantie

Alles wat een normale reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s met een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen. Ook voor je strandvakantie.

Klimmen

Speciaal voor de binnen- en buitenklimmer vergoedt de verzekering letsel, opsporing, redding en repatriëring, indoor of outdoor, wanneer en waar ook ter wereld.

Off-piste

Al je off-piste activiteiten vallen onder de dekking. Of je zelfstandig of onder begeleiding op pad gaat is niet van invloed. Natuurlijk houd je wel de geldende beperkingen/verboden in acht.

Premie 2024

  • De verzekering is geldig gedurende het kalenderjaar.
  • Je leeftijd per 31 december van het huidige jaar is bepalend voor de premie.
  • De reisverzekering is alleen af te sluiten voor mensen woonachtig in Nederland, België en Duitsland. Klik hier voor de premie in België en Duitsland.
Leeftijd Premie per jaar (2024)
0 - 4 jaar € 1,82
5 - 11 jaar € 22,61
12 jaar en ouder € 41,95

Word lid en sluit af

Vragen?

Reviews

Van onze leden is meer dan 75% top verzekerd