MENU

Opnieuw verbouwen

We hadden zo'n goede hoop dat we in oktober 2021 voor het eerst de deuren van de HerBerg zouden openen. Helaas heeft de overstroming in juli de hut ernstig getroffen. Er heeft zo'n anderhalve meter water in de hut gestaan. Dat heeft zoveel schade veroorzaakt dat de net nieuwe inrichting. , muren, elektra en gas deels vervangen en/of gerepareerd moet worden. Helaas zijn wij in het gebied niet de enige die schade hebben opgelopen. Het is vaak afwachten wanneer de aannemer tijd en personeel heeft om de schade te herstellen, waardoor de heropening langer duurt dan verwacht. Op dit moment hopen we begin 2023 weer open te gaan.

Helaas kun je nog niet reserveren

We weten niet wanneer de hut precies open gaat. Zolang we daar nog geen zekerheid over hebben, kun je nog niet reserveren. Vast staat dat je binnenkort in Sy kunt genieten van de fantastische omgeving rondom de Ourthe. Dan is de Tukhut definitief gesloten en wordt de HerBerg geopend. Onderstaand vind je al wel de prijzen voor de diverse kamers.

Overnachten in de HerBerg

De HerBerg heeft drie tweepersoonskamers, een achtpersoonskamer en twee twaalfpersoonslagers, er is modern sanitair, een vernieuwde algemene ruimte en een nieuwe keuken. Zo kun je binnenkort nog meer genieten van een wandeling, klimroute, mountainbike- of kanotocht net over de grens.

De nieuwe NKBV-Herberg