MENU

<

Praktijkbegeleider

Vind jij het leuk om instructeurs of trainers in opleiding te begeleiden en daarmee bij te dragen aan de leeromgeving binnen jouw opleidingscentrum? Volg dan de opleiding tot praktijkbegeleider. Als praktijkbegeleider heb je een heel praktische rol binnen een opleidingscentrum: je begeleidt deelnemers die een instructeurs- of trainersopleiding doen bij de uitvoering van hun praktijkopdrachten of stageopdrachten.

Meer info
Leercoach

Lijkt het je leuk om aankomende sportklimbegeleiders, -instructeurs of -trainers te begeleiden in hun opleiding? Dan is de opleiding tot Leercoach zeker iets voor jou! Als leercoach heb je een van de belangrijkste rollen binnen een opleidingscentrum: je begeleidt deelnemers bij hun kaderopleiding tot sportklimbegeleider, instructeur of trainer, afhankelijk van het niveau waarop je bent opgeleid.

Meer info
Docent

Zou je het leuk vinden om betrokken te zijn bij de sportklimtrainersopleiding als workshopdocent? Of zie je jezelf de workshops verzorgen bij de praktijkbegeleider-, leercoach- of beoordelaarcursussen? Dan is de opleiding tot docent bij deze workshops zeker iets voor jou!

Meer info
Beoordelaar

Wil jij de kwaliteit van de opleidingen in jouw opleidingscentrum bewaken en lijkt het je leuk om examens af te nemen? Dan is de functie Beoordelaar zeker iets voor jou. Als beoordelaar toets je aankomende sportklimbegeleiders, -instructeurs, -trainers of -juryleden op hun vaardigheden.

Meer info