MENU

Adverteren

Wij staan dichtbij onze 69.000 leden. We luisteren naar leden en partners om te weten wat er speelt binnen de klim- en bergsport, waar we direct op inspelen met reizen, inspirerende content, kennis, platformen en producten. We geven advies en voorlichting, en organiseren cursussen, trainingen en wedstrijden in binnen- en buitenland. We gaan mee met de ontwikkelingen en blijven daardoor relevant. Dit doen we met energie en enthousiasme. De NKBV is een vereniging voor leden, door leden.

Wil jij deze doelgroep bereiken met jouw commerciële boodschap? Adverteermogelijkheden zijn er bij de NKBV voor elk budget. On- en offline maken we gebruik van advertenties, advertorials, banners, items in de nieuwsbrief, ledenaanbiedingen en social mediacampagnes.

Neem voor een op maat gemaakt voorstel op het gebied van sponsoring en advertenties contact op met Inge Arntz (inge.arntz@nkbv.nl).Een greep uit alle NKBV-media:
- Website nkbv.nl
- Hoogtelijn
- Nieuwsbrief
- Evenementen
- Evenementenwebsites
- Brochures en reisgidsen
- Social Media: Instagram, Facebook en Twitter

Bekijk de mediakit (Nederlands of English) voor alle opties en tarieven. Bekijk de tariefkaart van Hoogtelijn (Nederlands of English) voor de advertentietarieven.

Verschijningsdata Hoogtelijn 2023
27 januari 2023
7 april 2023
16 juni 2023
8 september 2023

24 november 2023