MENU

Startweekend Expeditie Academie IV

Het eerste weekend van september was het eindelijk zover. Het compleet nieuwe team van Expeditie Academie IV ging officieel van start. Karlijn neemt je mee en vertelt kort over wat er dit weekend allemaal op het programma stond.

Het nieuwe team Expeditie Academie IV. Foto: Jan van der Meulen

Start van een nieuw avontuur

Het is zaterdag, zonnig en ik heb er zin in. Terwijl ik aankom in de klimhal Rocksteady Bussum voel ik een gezonde spanning. De selectierondes zijn voorbij, maar toch vind ik het spannend om weer samen te komen. Het voelt goed om iedereen weer te zien, en na een zomer vol vakantie-avonturen is er veel om over bij te kletsen.

Tussen de vergaderingen en workshops door is er tijd om te klimmen. Foto: Jan van der Meulen

Plannen maken en klimmen

Dit startweekend is natuurlijk niet alleen bedoeld om bij te kletsen. Vergaderd moet er worden. We brengen onze doelen voor de komende twee jaar in kaart, vullen de teamrollen in, brainstormen over de verschillende activiteiten en workshops die we ter voorbereiding van dé grote eindexpeditie willen volgen. Ter ontspanning maken we een mooie wandeling over de Bussumse heide.

Ik hoor je denken…. hebben jullie dan niet geklommen? Natuurlijk wel! De eerste dag meten we ons, na een workshop spleetklimmen van onze eigen coach Niek, tijdens een kleine speedklimcompetitie. De volgende dag volgen we een crack en handjam workshop van Niek, waarna we de nieuwe technieken met de crackmachine in de mooie tuin van Rocksteady Bussum uitproberen.Het is een geslaagd en productief weekend. Iedereen heeft ontzettend veel zin in de aankomende tijd en we hebben geweldige plannen bedacht. Dus houdt vooral onze social media kanalen in de gaten zodat je al onze avonturen kunt volgen. De Expeditie Academie IV is nu officieel van start!.

Volg ons hier

Expeditie Academie IV

Expeditie Academie IV

Het passievolle team van de NKBV Expeditie Academie IV trotseert twee jaar lang ongebaand en ongerept terrein. Dit alles om de kroon allround alpinist te dragen. Nieuwsgierig naar de andere avonturen van deze groep toppers?

Meer over de Expeditie Academie

Terug naar overzicht