MENU

Veertig jaar alpiene trektochten

De commissie die alle alpiene trektochten van Bergsportreizen organiseert en begeleidt, bestaat dit jaar veertig jaar.

De zomervakantie staat voor de deur en veel van onze leden gaan op huttentocht, kampeertrektocht of gletsjertocht met Bergsportreizen. Wist je dat deze reizen worden gepland en begeleid door vrijwilligers? De commissie wandel- en alpiene trektochten, die samen met Bergsportreizen alle tochten vormgeeft, bestaat dit jaar veertig jaar!

Deze enthousiaste en betrokken tochtleiders geven inhoud aan wat wij als vereniging graag willen zijn: voor en door leden

op reis met Bergsportreizen

Bijscholing

"De vrijwilligers zijn goed opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold. Afgelopen Hemelvaartweekend kwamen zo'n 50 tochtleiders bijeen in Oostenrijk voor zo'n bijscholing. Naast nuttig en noodzakelijk was het ook mooi om te zien hoeveel enthousiasme en betrokkenheid er bij 'hun programma' is! Een programma dat deze zomer zo goed als volgeboekt is. Dat is een bewijs dat dit programmaonderdeel van Bergsportreizen zeer gewaardeerd wordt door onze leden," aldus NKBV-directeur Robin Baks, die zelf ook in Oostenrijk was.

En om deze mijlpaal van 40 jaar te vieren en de vrijwilligers te bedanken, kregen de tochtleiders een mooi fleecejack van NKBV-partner Rab.