MENU

NK Boulder 2020 zonder publiek

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. De NKBV kan niet in de toekomst kijken, maar wel proberen de juiste beslissingen te nemen om te helpen de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. We voelen ons daarom genoodzaakt een drastische maatregel te nemen voor het NK Boulder 2020: De wedstrijd op 21 maart zal wel plaatsvinden, maar dan zonder publiek. De finale is te volgen via livestream.

Volg het via livestream

Bijna alle ingrediënten voor een spectaculaire boulderwedstrijd zijn aanwezig: De klimmers, bouwers, jury en organisatie doen hun uiterste best om een er een zeer memorabel evenement van te maken. Het is jammer voor zowel publiek als deelnemers dat de sfeer die wordt gecreëerd door een uitzinning publiek niet te voelen is, maar jij als toeschouwer kunt de hele finale bijwonen via de livestreamverbinding op de website van het NK Boulder 2020.

naar de livestream

Moeilijke beslissing

De NKBV vindt het heel jammer deze beslissing te moeten nemen, maar neemt liever het zeker voor het onzekere door geen grote groep mensen samen te brengen die vervolgens dichtbij elkaar zitten en waarbij fysiek contact bijna onvermijdelijk is. We willen daarnaast geen onderscheid maken tussen bezoekers door er minder te laten komen. Bezoekers die al een ticket hebben gekocht, krijgen hun geld terug.