MENU

Masterclass Skyrunning met Ragna Debats en Kaj Derks

Ben je een enthousiaste trailrunner die regelmatig in de Nederlandse bossen, duinen en heuvels loopt en zou je het gaaf vinden om de stap naar hardlopen in de bergen te maken? Misschien heb je zelfs ambities om mee te doen aan het NK Skyrunning? Dan is deze masterclass het moment om die stappen ook daadwerkelijk te gaan maken.

Vanuit onze eigen accommodatie in de Belgische Ardennen, De HerBerg in Sy, organiseert de NKBV op zaterdag 16 maart 2024 een unieke masterclass met de gelauwerde wereldtopper Ragna Debats en Nederlands kampioen SkyUltra Kaj Derks.

Tijdens deze dag word je helemaal klaargestoomd om je eerste hardloopmeters in de bergen te gaan maken. We beginnen de dag met een theoriegedeelte waarin Ragna en Kaj de beginselen van het skyrunnen uitleggen. Welke schoenen zijn geschikt? Wel of geen loopstokken? Wat heb je verder nodig qua uitrusting? Wat drink en eet je? Hoe plan je een tocht of race? Dit soort vragen zullen allemaal beantwoordt worden. In de middag gaat er getraild worden waarbij de focus zal liggen op looptechniek in bergterrein. De vele smalle en steile paadjes in de directe omgeving van de HerBerg zijn hier uitermate geschikt voor! Na dit praktische deel van de masterclass komen we terug in de HerBerg waar we de dag afsluiten met een evaluatie, laatste tips & tricks en een ruime mogelijkheid om die laatste prangende vragen aan Ragna en Kaj te stellen.

Meld je aan

Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. De kosten voor NKBV leden bedragen €115,- en voor niet-leden zijn de kosten €160,-

Prijs is inclusief:

  • Masterclass van Ragna en Kaj
  • Twee overnachtingen in de HerBerg obv logies. In Sy zijn meerdere goede restaurants waarvoor het verstandig is om een tafel te reserveren. Er kan in de HerBerg gekookt worden.

Je kunt je inschrijven via deze link: https://forms.office.com/e/56kBrE7gcq

Heb je vragen over deze masterclass? Neem dan contact op met Tim van der Linden.

Terug naar overzicht