MENU

Boulder 3 - Block013 Tilburg

De strijd om de titel is nog helemaal open. Don van Laere en Pleun Frank wonnen op 14 oktober in Monk Hilversum. Op 4 november won Don ook Boulder 2, en Lisa Klem was de winnaar bij de vrouwen. In Tilburg volgt de beslissing!

Volg de tussenstanden

Als je niet in de mogelijkheid bent om erbij te zijn in de hal maar wel steeds op de hoogte wil blijven van de standen, volg dan onze livescores! Deze worden rechtstreeks vanuit de hal doorgezet.

Over boulder

Met bijna vijftig boulderhallen in Nederland is boulderen de populairste discipline binnen het sportklimmen. Boulderen is klimmen van korte routes (boulders) op klimwanden van maximaal 4,5 meter hoog. Hierbij wordt niet met een touw als zekering geklommen, maar word je bij een val opgevangen door de valmatten die op de grond liggen. Vooraf bekijken boulderaars hoe zij de boulder gaan beklimmen. Dit is soms een hele puzzel, waarna kracht, explosiviteit, souplesse en techniek nodig zijn om de boulder te beklimmen.

Pers

Ben je van de pers en wil je bij dit evenement aanwezig zijn voor een verslag en/of interview? Dan verzoeken we je om dit per mail te laten weten aan Alex Devilee, (Pers)communicatie Klimsport: alex.devilee@nkbv.nl.

Zaterdag 13 januari 2024

HEREN

11.00 uur Start kwalificatie
15.35 uur Einde kwalificatie

DAMES

15.30 uur Start kwalificatie
17.30 uur Einde kwalificatie

FINALE

18.00 uur Isolatie gesloten finalisten
19.00 uur Start finale
21.00 uur Einde finale

Voor deze wedstrijd geldt gratis toegang.

Adres:
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
013 590 2008

Block013.nl