MENU

Recycle je outdoormateriaal bij Bever

Heb je thuis nog outdoormateriaal liggen waar je niks meer mee doet? Gooi het dan niet zomaar weg! Geef je oude spullen een tweede kans door ze in te leveren bij Bever.

Recycle je outdoormateriaal bij Bever

Buitenspullen recyclen

Soms bereikt je outdoormateriaal een punt waarop repareren gewoon niet meer mogelijk is. Het is dan tijd om afscheid te nemen en te denken aan vervanging. Maar in plaats van je gebruikte kleding en uitrusting weg te gooien, kun je ze een nieuw leven geven door ze in te leveren bij Bever.

Buiten-gebruikt

Zelfs goede buitenspullen slijten na verloop van tijd, en er komt een moment waarop ze echt niet meer bruikbaar zijn. Maar wist je dat veel van deze producten nog (deels) hergebruikt kunnen worden? Denk aan jassen, tenten, slaapzakken en klimuitrusting. Je kunt deze producten inleveren bij Bever. In al onze winkels vind je een Buiten-Gebruikt inleverpunt waar je je oude of gebruikte spullen kunt achterlaten.

Zoek een inleverpunt

Buitenmens

Bever heeft in samenwerking met Blue LOOP Originals de duurzame Buitenmens-collectie gecreëerd. Deze collectie bestaat uit producten die gemaakt zijn van oude materialen die klanten hebben ingeleverd. Jouw oude jeans en wollen trui kunnen bijvoorbeeld als basis worden gebruikt voor T-shirts, handdoeken en sweaters. Zelfs de zolen van versleten sportschoenen en wandelschoenen kunnen ze gebruiken. En wat dacht je van je oude tent? Het sociale atelier Fraenck geeft deze een tweede leven door ze om te toveren tot unieke reisaccessoires.

Buitenmens-collectie