MENU

Korting bij Bever

Als lid van de NKBV geniet je van vele voordelen. Een van deze voordelen is dat je standaard 10% korting krijgt bij Bever. Handig als je bijvoorbeeld nieuwe wandelschoenen, kleding of outdoormateriaal nodig hebt. Hoe dit werkt en wat je hiervoor moet doen, leggen wij hieronder kort aan je uit.

Korting in de winkel*

  • Op vertoon van je digitale ledenpas, deze vind je in de NKBV-App.

  • Op vertoon van je fysieke ledenpas (met huidige jaartal). In verband met duurzaamheid ontvang je deze niet meer automatisch.

*Let op: de winkel mag de korting weigeren als je niet aan een van de bovenstaande punten kunt voldoen.

Korting online*

  • Maak een online account aan bij Bever en koppel jouw NKBV-lidnummer aan dit account. Dit doe je door een foto van je (digitale) ledenpas te sturen naar de Bever klantenservice. Na inloggen op je Bever-account ontvang je automatisch 10% korting.

2 keer per jaar 20% Vriendenkorting

Speciaal voor NKBV-leden wordt er twee keer per jaar (voorjaar en najaar) een Vriendenkortingsdag georganiseerd. Je kunt dan zowel in de winkels als online met korting shoppen. Met het veranderen van de seizoenen is dit een mooi moment om jouw favoriete producten met 20% kassakorting aan te schaffen. Oriënteer je van tevoren op wat je wilt kopen, zodat je gericht kunt shoppen in de winkel of ga los online! Als bekend is wanneer de Vriendenkortingsdag zal plaatsvinden, dan communiceren wij dit op al onze kanalen. Houd deze dus goed in de gaten!

Voorwaarden

  • De korting is alleen van toepassing op de standaard verkoopprijs van Bever.
  • De korting geldt in de Bever-winkels (The North Face stores uitgesloten) en op Bever.nl. De korting is geldig op het hele assortiment, met uitzondering van boeken, kaarten, cadeaukaarten, Hilleberg, ON Running, elektronica met bijbehorende accessoires (GPS, GoPro, horloges, ect.) tickets, service en verhuur tweedekans producten. Je kunt de korting niet gebruiken in combinatie met andere (set)aanbiedingen, ontvangen shoptegoed en Buy & Get. Let op: niet alle producten zijn fysiek aanwezig in elke winkel, wel kun je ze in elke winkel of online bestellen.