MENU

Korting bij Bever

NKBV-leden krijgen 10% korting bij Bever, de outdoorwinkel van Nederland.

NKBV-leden krijgen op vertoon van hun NKBV-ledenpas 10% korting bij winkels van Bever, maar ook online en wordt er 3 keer per jaar een relatieavond georganiseerd waar je 20% korting krijgt. Bever is de outdoorspecialist van Nederland en rust zijn klanten uit met hoogwaardige materialen. Met 40 winkels is Bever in Nederland de marktleider binnen zijn segment. In Bevers Flagshipstore en Premium Stores vind je een uitgebreidere (klim)collectie.

Shop ook met korting op bever.nl

Online winkelen bij Bever met 10% korting is ook mogelijk. Hiervoor moet wel je NKBV-korting aan je Bever Card gekoppeld zijn.

Koppel je NKBV-ledenpas aan je Bever Card

Laat je NKBV-ledenpas aan je Bever Card koppelen om 10% korting te ontvangen op je aankopen. Dat kan in de winkel of via e-mail. Stuur een kopie of foto van je NKBV-ledenpas naar klantenservice@bever.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en eventueel Bever Cardnummer. Je ontvangt een bevestiging, wanneer de NKBV-korting aan je Bever Card is gekoppeld.

Heb je nog geen Bever Card?

Vraag deze dan gratis aan in de winkel en laat deze ter plekke koppelen aan je NKBV-ledenpas.

Voorwaarden korting bij Bever voor NKBV-leden

  • De NKBV-korting is alleen van toepassing op de standaard verkoopprijs van Bever
  • De 10% NKBV korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties/kortingspassen, op tijdelijke aanbiedingen, in combinatie met set aanbiedingen/buy&get en niet op boeken, kaarten, tickets, elektronica (waaronder GPS, GoPro, horloges, Drone ect.), de exclusieve The North Face Summit serie
  • De kortingsregeling kan worden gebruikt bij Bever en de TNF Stores maar niet in de Bever-Outlets
  • De korting wordt gegeven op een geregistreerde Bever Card en in de winkel op vertoon van de NKBV-ledenpas