MENU

Amber Schiffeleers én Lisa Klem bereiken halve finale WJK

Op het Jeugd WK sportklimmen in Seoul hebben Amber Schiffeleers en Lisa Klem in hun bouldercategorie de halve finale gehaald. In de nacht van donderdag op vrijdag gaan ze strijden om een plek in de finale. Dit is live te volgen via YouTube.

Amber en Lisa komen uit voor de discipline Boulder, Juniors Female under 20. Amber boulderde naar een knappe tiende plaats, Lisa zat daar niet ver achter en werd achttiende van de 47. Voor zowel Amber als Lisa genoeg om de halve finale van het WJK te bereiken. Daarin moeten ze bij de beste zes (van de twintig) eindigen om naar de finale te gaa. De volledige uitslag van de kwalificatiewedstrijd staat op de eventpagina van de IFSC.

Amber Schiffeleers WJK Seoul Amber Schiffeleers Lisa Klem WJK Seoul 2023 Lisa Klem

© Dimitris Tosidis / IFSC

Halve finale kijken

Wil je de halve finale volgen? Dat kan via het YouTubekanaal van de IFSC. De internationale klimbond verzorgt een livestream van zowel de halve finale als de finale. De finale is ook vrijdag, om 12.00 uur Nederlandse tijd.

Schema

  • Vrijdag 25 augustus 09.00 - 11.30 uur halve finale Boulder onder 20 jaar
  • Vrijdag 25 augustus 19.00 - 21.00 uur finale Boulder onder 20 jaar

Let op, dit zijn de lokale tijden in Zuid-Korea. Daar is het zeven uur later dan in Nederland. De halve finale start bij ons midden in de nacht, om 02.00 uur.

Terug naar overzicht