MENU

Vacature: Regiocoördinator De Series

Lijkt het jou te gek om klim- en boulderwedstrijden te coördineren en ben jij goed in het verbinden van verschillende betrokkenen? Dan hebben we een leuke functie voor jou! We zijn op zoek een vrijwillige regiocoördinator voor de leadcompetitie in Noord-Holland en Brabant Gelderland en de bouldercompetitie in Midden Nederland, Noord- en Zuid-Holland.

Dit willen we bereiken

Onze ambitie is om de wedstrijdsport voor alle (jeugd)klimmers in Nederland toegankelijk te maken. Daarom organiseren we onder andere een regionale competitie samen met de klim- en boulderhallen, klimverenigingen, NKBV-regio’s en vele vrijwilligers. Deze competitie (De Series) is voor iedere klimmer die het leuk vindt om wedstrijden te klimmen.

Regiocoördinator De Series

ca. 15 uur per wedstrijd

Dit ga je doen

Als regiocoördinator houd jij de touwtjes in handen en zorg je dat alles aanwezig is om een goede wedstrijd neer te zetten. Je verdeelt de taken tussen de hallen, hoofdjury en routebouwcoördinator in jouw regio en ondersteunt hen bij de organisatie van de competitie. Dit doe je door o.a. het maken van de wedstrijdplanning, zorg te dragen voor een tijdige en juiste communicatie naar de deelnemers toe, het ondersteunen van de hoofdjury en contact te houden met de regionale klimverenigingen en NKBV-regio’s voor de promotie van de wedstrijd en de werving van vrijwilligers.

Dit zijn jouw kwaliteiten

Je voelt je thuis in de sport, je weet van aanpakken en hebt affiniteit met de klimsport. Jij bent de persoon die de verschillende partijen in de wedstrijdsport en het verenigingsveld weet te verbinden op regionaal niveau. Je staat open voor verbeterpunten en weet deze om te zetten in een doelgerichte en verbeterde aanpak. Je ziet kansen, benut deze en weet de wedstrijdsport toegankelijk te maken voor (jeugd)klimmers in Nederland.

Jouw profiel

Kun jij de meeste van de volgende boksen afvinken? Dan zijn we op zoek naar jou.

  • Ervaring in een coördinerende rol, bij voorkeur in de sport en het organiseren van wedstrijden
  • Je bent organisatorisch en planmatig sterk
  • Ervaring in het samenwerken met vrijwilligers
  • Affiniteit met de klim(wedstrijd)sport is een pre
  • Je bent flexibel; ’s avonds of in het weekend werken is geen probleem

Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan voordat je start.

Dit bieden wij

Hier kom je te werken

We bieden je een dynamische, uitdagende werkomgeving waarin je samenwerkt met verschillende interne- en externe vrijwilligers en ondernemers. Vanuit de landelijke organisatie heb je nauw contact met de andere regiocoördinatoren en de landelijke coördinator regionale wedstrijden. Je hebt geen vaste werkplek, maar bezoekt klimhallen in jouw regio en werkt vanuit een flexibele werkplek.

Interesse?

Heb je interesse in deze rol? Stuur dan een bericht naar wedstrijden@nkbv.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Regien Winnubst, projectcoördinator Breedtesport, regien.winnubst@nkbv.nl of 0348-484065.

Over de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

De NKBV is een sportieve, informele en dynamische vereniging met meer dan 65.000 leden. Deze leden delen één passie met elkaar: de liefde voor de klim- en bergsport, het hele jaar door, een leven lang. Wij ondersteunen onze leden om veilig de klim- en bergsport te kunnen beoefenen. Dit doen wij door het geven van advies en voorlichting, en het organiseren van cursussen, opleidingen en wedstrijden in binnen- en buitenland.