MENU

Lynn van der Meer klimt twee World Cups Lead in september

Het einde van het wedstrijdseizoen nadert, maar Lynn van der Meer mag nog even aan de bak. Ze klimt deze maand maar liefst twee World Cup Lead wedstrijden, in Slovenië en in China.

Deze World Cup Lead wedstrijden, in Koper en in Wujiang, zijn voor Lynn de laatste in haar internationale wedstrijdseizoen. Daarin was haar doel om bij de World Cups consistent te zijn in het halen van de halve finale en bij de top 15 te eindigen. Dat lukte haar onder meer op het WK in Bern en in Charmonix, waardoor haar seizoen geslaagd is. Het doel is op deze World Cups Lead dus niet anders, ook in Koper en in Wujiang streeft Lynn een plek bij de top 15 na.

Lynn van der Meer op NK Lead 2023

Wedstrijdtijden

Er is geen tijdsverschil tussen Slovenië en Nederland, waardoor de eerste World Cup die Lynn klimt, goed te volgen is vanuit hier. In Wujiang is het echter zes uur later dan in Nederland. Als Lynn zich op vrijdag 22 september probeert te kwalificeren voor de halve finale, is het in Nederland dus 3 uur in de nacht.

Koper (8-9 september)

  • Vrijdag 8 september 9.45 – 13.00 uur kwalificatie Lead
  • Vrijdag 8 september 20.00 – 22.30 uur halve finale Lead
  • Zaterdag 9 september 21.00 uur – finale Lead

Eventpagina World Cup Lead Koper

Wujiang (22-24 september)

  • Vrijdag 22 september 9.00 uur – kwalificatie Lead
  • Zaterdag 23 september 15.00 uur – halve finale Lead
  • Zondag 24 september 19.00 uur – finale Lead

Eventpagina World Cup Lead Wujiang

Volg Lynn op de World Cups

De IFSC World Cup wedstrijden zijn online te volgen via de (betaalde) online streams van Eurosport en Discovery+. Wij houden jou op de hoogte van de prestaties van Lynn via het Instagramaccount Dutchclimbingteam en onze website.

Meer over Lynn

Terug naar overzicht