MENU

Inschrijving proefperiode paraklimselectie

Klimmen is voor iedereen en voor sommige klimmers is zelfs een topsportcarriére weggelegd. Paraklimmen is klimmen met een beperking. Het gaat om beperkingen die objectief zijn vast te stellen. Bij sommige is dit in een oogopslag duidelijk, bij anderen niet. Heb jij een beperking en wil je wekelijks hard trainen en naar wedstrijden toewerken? Geef je dan op voor de proefperiode van de paraklimselectie.

De selectie van het Nederland Team Paraklimmen bestaat in 2022 uit 3 atleten. Deze groep gemotiveerde klimmers met een beperking traint wekelijks met elkaar voor (inter)nationale wedstrijden. Voor komend jaar wordt opnieuw een team van atleten geselecteerd tijdens een proefperiode.

Proefperiode

De proefperiode bestaat uit 3 trainingen en wordt in 2022 op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 gehouden op de volgende data:

  • 12 oktober
  • 26 oktober
  • 2 november

Wil je meer weten over waarop er wordt geselecteerd tijdens de proefperiode? Lees dan hier het Selectiebeleid 2022.

Geef je op

Wil jij in het Nederlands Team Sportklimmen als paraklimmer? Meld je dan aan voor de komende proefperiode door je vóór 1 oktober dit inschrijfformulier in. Je vertelt hier onder meer wie je bent, wat je beperking is en waarom je wil toetreden tot de selectie.