MENU

CRimptonite nieuwe supplier NL Team

Wat doe je als je als de klimsport je leven is, maar je trainingshal gesloten? Klimmers van het Nederlands Team Sportklimmen zoeken samen met hun bondscoaches steeds nieuwe manieren om thuis te blijven doortrainen. Het Nederlandse merk CRimptonite helpt ze daarbij.

Sinds begin 2021 is het Nederlandse merk CRimptonite, dat duurzame houten trainingsproducten maakt, supplier van het Nederlands Team Sportklimmen.

Feedback van atleten

CRimptonite werkt continu aan het verbeteren en ontwikkelen van zijn producten. Daarvoor werkt het merk samen met een team van atleten dat feedback geeft op de producten, onder wie ook Nederlands Team klimster Tiba Vroom en bondscoach Michiel Nieuwenhuijsen. Zo helpt CRimptonite het team, maar zij ook het merk naar een volgend niveau.

Duurzaam

Met zijn producten wil CRimptonite het beste trainingsmateriaal leveren voor de klimwereld. Met het 'beste' bedoelen ze niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid, gebruikerservaring en uiterlijk. Daarom gebruikt het merk zoveel mogelijk natuurlijk producten zoals hout.

naar de website