MENU

Bergsportdag 2024 groot succes

Afgelopen zondag 17 maart, vond na 4 jaar weer de Bergsportdag van de NKBV in het NBC Nieuwegein plaats. Een dag waar maar liefst 4000 klim- en bergsportliefhebbers informatie en inspiratie konden opdoen voor hun volgende vakantie in de bergen.

De klim- en bergsport blijft onverminderd populair, zo bleek uit de 2024-editie van de Bergsportdag.

Robin Baks, directeur van de Nederlandse klim- en bergsportvereniging: “De Bergsportdag was een groot succes. Het evenement was compleet uitverkocht. Het gevarieerde programma bood voor ieder wat wils. Van inspirerende lezingen en workshops tot praktische sessies en activiteiten. Ook op de beursvloer, met maar liefst 64 exposanten, was het een drukte van jewelste. Mooi om te zien hoe de klim- en bergsport community hier met elkaar samenkwam”.

Sfeerimpressie

Vrijwilligers

De NKBV zou niet bestaan zonder de inzet van honderden vrijwilligers. Ook tijdens de Bergsportdag hebben weer circa 150 vrijwilligers zich ingezet om het evenement mede mogelijk te maken. Wil jij ook iets voor onze vereniging en daarmee de klim- en bergsport betekenen? Je kunt op veel manieren actief zijn binnen de NKBV. Binnen de regio’s, als bestuurslid of instructeur, of als ondersteuning bij de vele leuke en gezellige activiteiten van de NKBV Regio's.

Vernieuwde locatie

Deze editie waren we weer te gast in het NBC in Nieuwegein, maar wel in een compleet nieuw jasje. Na de brand in september 2023 werd het congrescentrum opnieuw opgebouwd, wat resulteerde in een prachtige, lichte en moderne locatie die van alle snufjes en moderne techniek is voorzien.

2025

Ons doel is om volgende jaar weer een Bergsportdag te organiseren. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit op al onze kanalen met jullie delen.

Geef je mening

Ben jij op de Bergsportdag 2024 geweest? Help ons het evenement nog beter te maken door deze vragenlijst in te vullen.

ENQUETE