MENU

Bijscholen en coronamaatregelen

Wat te doen als je niet op tijd aan bijscholing hebt kunnen deelnemen lees je hier

Gelukkig zijn we met zijn allen na de voorjaarslockdowns goed op stoom geraakt in de organisatie van bijscholingen en kaderweekends om ons kader voldoende competent en up-to-date te houden. Zelden hebben we zo veel bijscholingen georganiseerd zien worden. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden geweest voor kader om bij te scholen.

Toch zijn er de laatste weken een aantal bijscholingen geannuleerd wegens de vernieuwde maatregelen. Maar er is nog tijd! Licenties die einde dit jaar aflopen, zijn nog tot einde 2022 te verlengen op moment dat je aan de voorwaarden voldoet.

Dus je:

  • bent zelf nog bekwaam in de functie die je hebt, zowel eigen technisch handelen als didactisch/methodisch;
  • voldoet aan alle zaken rond AVG, privacy en de gedragscode;
  • hebt voldoende bijscholing gevolgd én geregistreerd.

Zorg wel dat je de verlenging hebt geregeld voor je weer je functie gaat uitoefenen in 2022. Voor het meeste outdoor kader is daar nog tot ruim het voorjaar tijd voor.

Kom je in de knoop? Op 26 maart vindt de kaderdag plaats over de praktische toepassing van motorisch leren in jouw kaderfunctie als onderwerp. Maar je kunt ook denken aan zelf een bijscholing organiseren/of geven. We hebben een kaartenbak vol met bijscholingsinspiratie paraat, maar zelf een onderwerp uitdiepen en toevoegen is ook zeer welkom. Veel daarvan is ook digitaal te geven, mocht dit noodzakelijk zijn wegens lockdown achtige beperkingen. En mocht bovenstaande allemaal onmogelijk zijn of niet helpen bij jouw specifieke probleem. Mail dan met opleidingen@nkbv.nl. We proberen dan mee te denken in een oplossing om aan de gestelde voorwaarden te voldoen.