MENU

Jury 3

Jury 3 - boulder- of routejury bij nationale wedstrijden

Klimsport

Jury 3 - boulder- of routejury bij nationale wedstrijden

Je bent als boulder- of routejury 3 actief bij nationale wedstrijden. Je beheerst alle vaardigheden om samen met je collega-juryleden de sporters een leuke, veilige en eerlijke wedstrijd te kunnen bieden.

Wat houdt het in?

Via een e-learing doe je een brede basis regelkennis op en specialiseert je vervolgens in een van beide richtingen. Tijdens stages ga je met goede begeleiding in jouw praktijk aan de slag. Je jureert bij wedstrijden en wordt verder in de praktijk opgeleid. Tijdens je stages wordt beoordeeld wanneer jij klaar bent om als zelfstandige boulder- of routejury te jureren.

Na aanmelding doorloop je de e-learning. Deze neemt je mee in alle ins en outs van het juryvak. Alle onderdelen behaald? Dan word je uitgenodigd om stages te lopen bij de eerstvolgende wedstrijden van jouw keuze. Hier breng je het geleerde in de praktijk onder begeleiding van een ervaren jurylid. Na slagen ontvang je het diploma Jury 3.

Toelatingseisen

  • 18 jaar*
  • Beheersing van de engelse taal (de reglementen zijn in het engels geschreven)

Algemene voorwaarden

Inschrijven op aanvraag

Deze opleiding is maatwerk. Dit wordt behandeld op aanvraag of je stroomt in. Na aanmelding wordt er een plan gemaakt. Data zijn hierbij niet op voorhand bekend.

Digitale leeromgeving

De NKBV werkt voor deze opleiding niet met de digitale leeromgeving. Alle opleidingsliteratuur krijg je via de opleiders.

Meer informatie

Voor meer informatie over de NKBV-opleidingen kun je contact opnemen met de NKBV Academie. We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar via:

Telefoon: 0348-485098 en 0348-484064
E-mail: opleidingen@nkbv.nl