MENU

Jeugd Boulder 2 voor Junioren en Jeugd A

De tweede en tevens laatste boulderwedstrijd van het seizoen vindt plaats bij Monk Eindhoven. De Junioren en Jeugd A gaan op zaterdag 11 februari de strijd met elkaar aan.

De nationale bouldercompetitie is dé plek voor jeugdboulderaars. De routebouwers van Monk Eindhoven testen op vernuftige wijze jouw krachten. Zowel mentaal als fysiek word je tot het uiterste gedreven. Tijdens de laatste boulderwedstrijd van het seizoen kom jij erachter of jij een felbegeerde finaleplek hebt bemachtigd voor het NJK Boulder 2023 van 1 april (geen grap, dat beloven we) bij Boulderhal de Campus in Den Haag.

Doe mee aan Boulder 2 JUN + A

Boulder 2 JUN + A biedt jeugdklimmers de ideale mogelijkheid om een wedstrijd te ervaren. Tegelijkertijd kun je een gooi doen naar de dagwinst en het bijbehorende eremetaal. Ook strijd je samen met andere klimmers om een van de tien plekken te bemachtigen voor het NK. De junioren categorie is voor jeugdklimmers die dit jaar onder de twintig zijn (U20) en de categorie Jeugd A is voor jeugdklimmers die dit jaar onder de achttien zijn (U18). Deze wedstrijd biedt de ideale mogelijkheid om eens te ervaren hoe het is om aan een wedstrijd mee te doen. Tegelijkertijd kun je een gooi naar het kampioenschap doen en jezelf meten met de allerbesten. Wil je mee doen? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven