DE SERIES

Wil je wedstrijdervaring opdoen in laagdrempelige wedstrijden, jezelf meten aan andere klimmers met hetzelfde klimniveau en uitdagende routes of boulders klimmen in verschillende hallen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de Serie bij jou in de buurt!

Klim en boulderhallen, klimverenigingen en de NKBV-regio’s organiseren met ondersteuning van de NKBV de Series door het hele land. Deze competities zijn gericht op alle klimmers. Van beginners tot gevorderd. Ook zorgt de Serie voor betere aansluiting en doorstroming van klimmers naar de landelijke wedstrijden. 

Hoe werkt de competitie?
Je schrijft je in voor één wedstrijd of voor een hele competitie, bestaand uit minimaal 3 competitiewedstrijden. Bij de wedstrijden word je ingedeeld op klimniveau. Op die manier kunnen de klimmers met ongeveer gelijk niveau zich aan elkaar meten.

Wil je meedoen? Kijk dan of er al competities worden georganiseerd bij jou in de buurt:

Jeugd Lead Serie      van 6 (2012 F jeugd) t/m 16 jaar (2002)
Lead Serie               vanaf 16 jaar (2002 vanaf A jeugd)

Jeugd Boulder Serie  van 6 (2012 F jeugd) t/m 17 jaar (2001 A jeugd)

Bekijk onze online flyer over vrijwilligersfuncties voor de Jeugd Lead Series!

Informatie
Wil je weten of er bij jou in de buurt al een competitie wordt georganiseerd of wil je een rol spelen bij de Serie bij jou in de buurt? Neem contact op met Lotte.de.man@nkbv.nl voor informatie over wedstrijden bij jou in de buurt.

Wil je meer informatie over nationale sportklimwedstrijden? Stuur een mail naar wedstrijden@nkbv.nl of bel naar 0348-409521.

Inschrijven Uitslagen regionaal Wedstrijdregelement Vrijwilligers gezocht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?