MENU

Jury 3

Hoofdjury 3 - hoofdjury bij 'De Series'

Klimsport

Hoofdjury 3 - hoofdjury bij 'De Series'

Je bent als hoofdjury 3 actief in de series of bij een lokale wedstrijd. Je beheerst alle vaardigheden om de sporters een leuke, veilige en eerlijke wedstrijd te kunnen bieden. Je geeft leiding aan de wedstrijd, instrueert je juryteam ter plaatse en stuurt ze aan.

Wat houdt het in?

Jij bent als wedstrijdleiding de eindverantwoordelijke van de wedstrijd. Jij overziet de wedstrijd, beantwoordt vragen en springt in op het moment dat dit van jouw rol wordt gevraagd. Via een e-learning doe je een brede basis regelkennis op en specialiseert je vervolgens in de richting van de series. Tijdens een stage ga je met goede begeleiding in jouw praktijk aan de slag. Je jureert bij wedstrijden en wordt verder in de praktijk opgeleid. Na een stagewedstrijd ben je klaar om bij je volgende wedstrijd de proeve van bekwaamheid af te leggen en volwaardig Hoofdjury 3 te worden.

Na aanmelding doorloop je de e-learning. Deze neemt je mee in alle ins en outs van het juryvak. Alle onderdelen behaald? Dan word je uitgenodigd om tijdens een bijeenkomst met andere hoofdjurys in opleiding de fijne kneepjes van het vak te leren. Vervolgens ga je stage lopen bij de eerstvolgende wedstrijd van jouw keuze. Hier breng je het geleerde in de praktijk onder begeleiding van een ervaren hoofdjurylid. De wedstrijd erna wordt gebruikt voor de Proeve van Bekwaamheid. Na slagen ontvang je het diploma Jury 3.

Wat wordt er van je verwacht (inzetbereik)

Als Hoofdjury 3 ben je bevoegd om lokale en regionale wedstrijden te leiden. Hierbij stuur je een juryteam aan.

Toelatingseisen

Je bent minimaal 18 jaar oud;

Je bent in het bezit van een diploma jury 2 of routejury 3.

Algemene voorwaarden

Inschrijven

Enthousiast geworden?
Wil je starten met de Hoofdjury 3 opleiding? Schrijf je in!

Eerstvolgende opleidingen/bijscholingen

Helaas...

Er zijn bij dit artikel geen bijpassende opleidingen.

{* course.start_date_day *}
{* course.start_date_month *}
{* course.name *} {* course.course_achievement_license_type *}
{* course.start_date *} t/m {* course.end_date *}
{* course.organisation_name *}
Digitale leeromgeving

De NKBV werkt met de digitale leeromgeving Flowsparks. Hier kun je alle materialen vinden die nodig zijn voor de opleiding. In de leeromgeving werk je aan opdrachten en lever je ze in.

Meer informatie

Voor meer informatie over de NKBV-opleidingen kun je contact opnemen met de NKBV Academie. We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar via:

Telefoon: 0348-485098 en 0348-484064
E-mail: opleidingen@nkbv.nl