MENU

Jury 2

Jury 2 - boulder- of routejury bij 'De Series'

Klimsport

Jury 2 - boulder- of routejury bij 'De Series'

De eerste stap in de Jury opleidingen is de Jury 2 cursus. Tijdens een bijeenkomst leer je de basis van het jureren, en doe je de belangrijkste regelkennis op. Hierna kun je direct als boulder- of routejury bij de series of een lokale wedstrijd aan de slag

Wat houdt het in?

Na het volgen van de opleidingsavond ontvang je het Jury 2 diploma. Daarna ben jij er helemaal klaar voor om je eerste wedstrijd te jureren. Hierbij word je begeleid door de hoofdjury of de aanwezige meer ervaren juryleden.

Wat wordt er van je verwacht (inzetbereik)

Als Jury 2 ben je gekwalificeerd om te jureren bij lokale en regionale wedstrijden zoals de series.

Toelatingseisen

Je bent minimaal 14 jaar oud.

Algemene voorwaarden

Kosten

Deze cursus is gratis

Examinering

Tijdens de opleidingsavond wordt een aantal vragen gesteld in een toets. Als je deze hebt behaald ontvang je de licentie Jury 2

Doorstromen

Als ervaren Jury 2 kun je je gemakkelijk doorontwikkelen naar boulder- of routejury 3 voor de nationale wedstrijden. Ook kun je de opleiding hoofdjury 3 volgen, waarbij je lokale en regionale wedstrijden kunt leiden.

Inschrijven op aanvraag

Deze opleiding is maatwerk. Dit wordt behandeld op aanvraag of je stroomt in. Na aanmelding wordt er een plan gemaakt. Data zijn hierbij niet op voorhand bekend.

Digitale leeromgeving

Alle materialen voor deze opleiding staan in de e-learning module. Je ontvangt het account na aanmelding.

Meer informatie

Voor meer informatie over de NKBV-opleidingen kun je contact opnemen met de NKBV Academie. We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar via:

Telefoon: 0348-485098 en 0348-484064
E-mail: opleidingen@nkbv.nl