MENU

Jury 4

Hoofdjury 4 - hoofdjury bij nationale wedstrijden

Klimsport

Hoofdjury 4 - hoofdjury bij nationale wedstrijden

Leid jij al een tijd wedstrijden in het regionale (series) of lokale wedstrijdcircuit? Of kijk jij als boulder- of routejury 3 uit naar een nog interessantere en uitdagendere rol in de nationale competitie? Dan is de rol van Hoofdjury 4 wellicht wat voor jou!

Wat houdt het in?

Jij bent als hoofdjury de eindverantwoordelijke van de wedstrijd. Je zorgt in samenwerking met de hoofdroutebouwer dat de routes of boulders jureerbaar zijn, dat jouw juryteam weet wat ze moet doen, dat de zekeraars en poetsers zijn aangestuurd en dat uiteindelijk de wedstrijd eerlijk en veilig verloopt, de sporters hun prestatie kunnen neerzetten en dat het publiek een mooi spektakel te zien krijgt. Jij overziet alles, hebt de wedstrijd onder controle en springt in op het moment dat dit van jouw rol wordt gevraagd. Niet makkelijk, wel heel erg leuk.

Na aanmelding zorg je dat je via de e-learning of zelfstudie de wedstrijdregels nog beter kent dan je al deed. Vervolgens loop je stage. Je loopt tijdens nationale wedstrijden de stage bij de hoofdjury en krijgt steeds meer taken en verantwoordelijkheden overgedragen. Als jij er klaar voor bent leg je de proeve van bekwaamheid af. Deze gaat over je regelkennis en toepassingsstrategieën en je leidt zelf een volledige wedstrijd op nationaal niveau. Na slagen ontvang je het diploma Hoofdjury 4.

Toelatingseisen

Algemene voorwaarden

Inschrijven op aanvraag

Deze opleiding is maatwerk. Dit wordt behandeld op aanvraag of je stroomt in. Na aanmelding wordt er een plan gemaakt. Data zijn hierbij niet op voorhand bekend.

Digitale leeromgeving

De NKBV werkt voor deze opleiding niet met de digitale leeromgeving. Alle opleidingsliteratuur krijg je via de opleiders.

Meer informatie

Voor meer informatie over de NKBV-opleidingen kun je contact opnemen met de NKBV Academie. We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar via:

Telefoon: 0348-485098 en 0348-484064
E-mail: opleidingen@nkbv.nl