MENU

Vandaag om 20u live op de mainstage: Plan je expeditie

Heb jij altijd al iets willen weten over het plannen van een expeditie? De klimmers van de Expeditie Academie leren je hoe je jouw eigen expeditie uitstippelt en wat je daarvoor nodig hebt. Je kunt het zo ingewikkeld maken als dat je zelf wilt. Het avontuur ligt om de hoek!

Vanavond om 20:00 uur trappen de leden van de Expeditie Academie de live workshops af, tijdens de Week van de Bergsport. De Expeditieleden zitten klaar op de mainstage tijdens een live workshop en beantwoorden al je vragen.

Meer over de Expeditie Academie

De NKBV Expeditie Academie leidt jonge en getalenteerde Nederlandse bergsporters op tot allround alpinisten die eerstbeklimmingen doen in ongebaand terrein. Tien deelnemers halen alles uit hun passie en verleggen hun grenzen. In ruim twee jaar worden de leden opgeleid tot allround alpinist. Met als kroon op de opleiding: een expeditie naar een aansprekend bergsportdoel.

Wie zijn de deelnemers?

Lees hier het laatste nieuws over de Expeditie Academie.

Er verschijnen mooie blogs van de leden, lees de blogs hier.

Expeditie Academie

Agenda live programma voor de rest van de week

De hele week hebben we een live programma voor je samengesteld. Check de button hieronder om te zien wat er nog meer gepland staat.

Heb je geen tijd om er live bij te zijn? Geen zorgen, het grootste deel van de workshops en lezingen is vooraf opgenomen. Relaxed, want daardoor heb je de hele week om alles te bekijken. Een soort Netflix dus, maar dan van de bergsport! Bekijk meer dan 25 workshops van berggidsen en experts over huttentochten en bergwandelen, oriëntatie, materiaal en oefeningen om fit de bergen in te gaan. Volg ook inspirerende lezingen van bergsporters, over mooie reizen en berggebieden. Bekijk hier nog een keer het hele programma.

live programma

Nog niet aangemeld?

Dat kan nog, je bent de hele week welkom op deze eerste digitale Week van de Bergsport. Deelname is gratis.

MELD JE HIER AAN