MENU

NKBV werkt samen met

Kijk hier voor de samenwerkingspartners van de NKBV.

SPONSORS NATIONALE COMPETITIE

Alle sponsors helpen om de competitiewedstrijden steeds professioneler te laten verlopen. De NKBV werkt samen met de meeste Nederlandse klimhallen. Klim- en boulderwedstrijden worden georganiseerd door de klimhal en gefaciliteerd door de NKBV.

Petzl en La Sportiva sponsoren de Nationale Leadcompetitie

Black Diamond sponsort de Nationale Bouldercompetitie

CIPRA


Cipra is een non-profit organisatie die zich sinds 1952 bezig houdt met duurzaamheid in de Alpen en het beschermen van de bergnatuur. De organisatie is gevestigd in Liechtenstein en kent meer dan 100 aangesloten organisaties. Cipra was initiatiefnemer van de ‘Alpine convention’ die als internationale wet geldt voor de Alpenlanden. Het omschrijft hoe er omgegaan moet worden met de prachtige Alpen. Cipra moedigt aan tot levensstijlen en economische systemen die rekening houden met de natuur. Zo blijven de Alpen een waardevol gebied, niet alleen voor de huidige generatie maar ook in de toekomst.


MOUNTAIN WILDERNESS NEDERLAND


Nederland heeft helaas geen bergen maar wel veel bergtoeristen. Het behoud van de bergwildernis en het uitoefenen van een duurzame bergsport zijn ook in Nederland relevante issues. Mountain Wilderness Nederland zet daarom diverse acties op om het beschermen van de condities die noodzakelijk zijn voor een authentieke bergbelevingen gestalte te geven.


SNOWWORLD


Wintersport en bergsportreis. Twee verschillende dingen? Als het aan de NKBV en SnowWorld ligt niet. Wij slaan de handen ineen om een ieder die goed voorbereid op winterbergsportreis gaat, optimaal te faciliteren. Op vertoon van je NKBV-ledenpas krijg je in SnowWorld namelijk € 5,- korting op je skipas. En volg je een NKBV-kennismakingsworkshop toerskiën of sneeuwschoenwandelen, dan vindt die plaats.... Juist! In SnowWorld.


TREINREISWINKEL


De Treinreiswinkel is dé specialist voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties. Tickets naar/vanaf vrijwel alle stations (in Europa meer dan 85.000), rondreistickets, alle autotreinen, alle kortingen en aanbiedingen. De Treinreiswinkel zoekt altijd de meest voordelige en comfortabele reismogelijkheid. Als lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds bieden ze optimale kwaliteit en zekerheid.


WANDELNET


Samen met 12 aangesloten organisaties en ruim 600 vrijwilligers werkt Stichting Wandelnet sinds 1980 aan de kwaliteit van het wandelen in Nederland. Dit doet Wandelnet voor 6,6 miljoen wandelaars die jaarlijks 710 miljoen wandelingen maken. Omdat zich onder deze wandelaars ook bergwandelaars bevinden die wandelingen maken ter voorbereiding van hun tocht in de bergen is de NKBV één van de twaalf aangesloten organisaties.


WEPOWDER


De Freeride community WePowder leert skiërs alles over veilig zijn buiten de piste. Hét startpunt voor iedereen die off-piste skiet of snowboardt of dat wil gaan doen.