MENU

Start2Trail Mountains

Trailrunning gaat over ongebaande paden, zoveel mogelijk plezier hebben en avontuur. Als jij hier blij van wordt en al helemaal van het idee dit in de bergen te doen. Dan is Start2trail Mountains iets voor jou.

Start2trail Mountains

Bij hardlopen ligt de nadruk vaak op snel, sneller, snelst. Trailrunning gaat over ongebaande paden, onderweg laat je je verrassen door alles wat je tegenkomt. Hardlopen over natuurlijke ‘offroad’ paden in een geweldig mooi natuur gebied. Met Start2Trail Mountains ga je in een groep hiervoor trainen om vervolgens lekker de bergen in te gaan.

foto: Chris van Beem

Stap voor stap, richting de mooie bergen

NKBV traint je in samenwerking met Trailrunning Europe in vier maanden in een compleet verzorgd programma. Je leert alle belangrijke onderdelen van het beoefenen van Trailrunning in de bergen. Het programma heeft verschillende inhoudelijke sessies, denk daarbij aan trainingssessie, materiaalkennis en ook een groepsweekend in de Ardennen. Natuurlijk zijn er nog veel extra leuke activiteiten, maar je krijgt vooral een mooie ervaring in trailen in de bergen en de input van ervaren specialisten.

foto: Chris van Beem

Bergsportdag

De eerste groepen zaten al razendsnel vol, maar eind april starten we met 2 nieuwe groepen van 20 deelnemers. Wil jij meer weten over Start2Trail Mountains, kom dan op de Bergsportdag naar de stand van Trailrunning Europe.

Daar krijg je antwoord op al je trailrunning vragen. Wil je alvast online info vergaren over het programma dan kun je op Trailrunning Europe meer informatie vinden. Op 4 momenten in het jaar starten er nieuwe groepen Start2trail Mountains.

Meer trailrunning