MENU

Met deze tips haal je de bergen in huis

Koud, droog weer met een winterzonnetje. Het zijn ideale omstandigheden om naar buiten te gaan en een wandeling te maken met een leuke podcast. Of plof op de bank met een goed boek of een spannende film. We halen de bergen in huis met deze tips.

Nieuwe epische verhalen op het witte doek

Het is heerlijk om zelf op onderzoek uit te gaan in de natuur en te genieten van de wondere wereld om ons heen. Als dat niet mogelijk is, is het volgende beste om de natuur vanaf het witte doek of je luie stoel te bewonderen. Geniet van de buitenavonturen van deze avonturiers die net zijn verschenen of binnenkort te zien zijn.

Avontuurlijk kijkplezier

Favoriete bergboek of -film

Boekenwurmen opgelet! Verhalen van onbekende plaatsen, paden en buitengewone prestaties komen het best tot leven als ze behendig zijn geschreven.

Wij vroegen de Hoogtelijnredactie: ‘Wat is jouw favoriete film of boek in dit genre en waarom?’

Bergboek of -film van de Hoogtelijnredactie

Podcasts voor bergsporters

Misschien is je rugzak al ingepakt en sta je te trappelen om weer de bergen in te gaan. Of ben je in Nederland en smacht je naar je volgende bergsportavontuur? Deze podcasts brengen de bergen een tikkeltje dichterbij. We hebben een selectie gemaakt van inspirerende podcasts van en door bergsporters. Je kunt ze allemaal gratis beluisteren.

Podcasts op een rijtje

Feestdagen om de hoek

De blaadjes vallen, de dagen worden korter en de avonden langer. We sluiten langzaam het jaar af, heerlijk de feestdagen komen er weer aan! Voor velen een tijd om cadeaus te geven én te ontvangen. Met dit leuke cadeau blijf je overal lekker warm.

Kerstpakket