MENU

Meld je aan voor het NK Skyrunning

Fanatieke duursporters opgelet! De NKBV organiseert het NK Skyrunning 2021 op 16 t/m 18 september. Zie jij jezelf rennen door de Franse en Zwitserse Alpen, in spectaculaire races waarin je het uiterste van jezelf vraagt?

Als jij die duursporter bent, die nu enthousiast verder leest, dan is dit helemaal iets voor jou. Ga de strijd aan met jezelf en je concurrenten en meld je aan voor het NK Skyrunning. Je kunt deelnemen aan de volgende disciplines:

  • Op donderdag 16 september: Een ruige vertical naar de top van de Cornettes de Bise, in Chapelle d'Abondance (4 km en 1200hm).
  • Op zaterdag 18 september: Ultra 60km / 4175md+ in Champery tijdens de Trail de Dents du Midi.
  • Op zaterdag 18 september: Skyrace 32km / 2370md+ in Champery tijdens de Trail de Dents du Midi.

Meer info over de Trail des Dents-du-Midi en het reglement.

Meld je hier aan

Voor de Ultra zijn er 15 startnummers gereserveerd en voor de Skyrace 35 startnummers. Inschrijven voor deze wedstrijden gaat direct via MSO. Daarnaast moeten deelnemers aan het NK Skyrunning dit formulier invullen. Alle deelnemers die zich voor 1 augustus 2021 aanmelden voor het NK Skyrunning ontvangen een mooi RAB item.

Accommodatie

Er zijn een beperkt aantal kamers te boeken in hotel Esprit Montagne. Wie het eerst komt.... Voor het NK is er een speciaal arrangement. Wil je hier gebruik van maken, kan je dat aangeven in het NKBV formulier

Het NK Skyrunning arrangement

Prijs is €295, voor 4 dagen half pension inclusief deelname aan het NK Skyrunning Vertical en op basis van een 2-persoonskamer (of per 2 geboekt of op basis van indeling)

  • Woensdag: Aankomst
  • Donderdag: NK Skyrunning Vertical km, prijsuitreiking in hotel einde middag
  • Vrijdag: Ophalen startnummer skyrace of ultra / rustdag
  • Zaterdag: NK Skyrunning Sky & Ultra, prijsuitreiking in Champèry, afsluitende BBQ in Hotel

*deelname aan het NK Skyrunning is alleen mogelijk voor NKBV-leden.

Meer sky- en trailrunning

Wil je meer lezen over skyrunning? Ben je een trailer en ben je van plan dit ook in de bergen te gaan doen. Lees dan verder op de skyrunning landingspagina. Hier vind je meer informatie over mooie trails, meerdaags trailen, tochtenplanning en nog veel meer.

sky- en trailrunning