MENU

Live op de mainstage: personal trainer Jonas en De grote Bergsport Pubquiz

Vandaag kun je op de mainstage van 12.00-13.00 uur live inloggen voor het vragenuurtje met personal trainer Jonas Föllmi. Je kent Jonas van de Fit de Bergen in video's. Van 19.30-21.00 uur is het tijd voor De grote Bergsport Pubquiz. Test jouw bergsportkennis en doe mee!

Ga naar het event

Fit de bergen in met personal trainer Jonas

Volg de workshops van personal trainer Jonas tijdens de Week van de Bergsport. Hij heeft een speciale selectie gemaakt zodat jouw bergsportvakantie fit van start gaat. Ben je op zoek naar tips om je conditie op te bouwen? Zijn je knieen je zwakke plek of kun je wel wat hulp gebruiken om je stabiliteit te vergroten? Dan zijn de workshops van Jonas een aanrader. Op de mainstage kun je van 12.00-13.00 uur live inloggen voor het vragenuurtje met Jonas. Dus, heb je specifieke vragen of ben je op zoek naar tips, zorg dan dat je er bij bent.

Meer informatie over de fit pagina van de NKBV vind je hier

FIT de bergen in

De grote Bergsport Pubquiz

Zet je alarm er maar voor aan, want de grote Bergsport Pubquiz om 19.30 uur, wil je niet missen. Het is de uitgelezen kans om jouw bergsportkennis te testen en je maakt kans op het winnen van mooie prijzen!

Nummer 1 Lowe Alpine backpack t.w.v. €160,-

Nummer 2. Het Bergsportpakket t.w.v. €39,95

Nummer 3. Dutch Mountain Trail Wandelgids t.w.v. € 19,95

Nummers 4 t/m 10 ontvangen een NKBV-Mizu fles t.w.v. € 15,95

Agenda live programma voor de rest van de week

De hele week hebben we een live programma voor je samengesteld. Check de button hieronder om te zien wat er nog meer gepland staat.

Heb je geen tijd om er live bij te zijn? Geen zorgen, het grootste deel van de workshops en lezingen is vooraf opgenomen. Relaxed, want daardoor heb je de hele week om alles te bekijken. Een soort Netflix dus, maar dan van de bergsport! Bekijk meer dan 25 workshops van berggidsen en experts over huttentochten en bergwandelen, oriëntatie, materiaal en oefeningen om fit de bergen in te gaan. Volg ook inspirerende lezingen van bergsporters, over mooie reizen en berggebieden. Bekijk hier nog een keer het hele programma.

live programma

Nog niet aangemeld?

Dat kan nog, je bent de hele week welkom op deze eerste digitale Week van de Bergsport. Deelname is gratis.

MELD JE HIER AAN