MENU

Boek nu jouw wintervakantie!

Yes, het is zover! Het winterprogramma van Bergsportreizen, de reisorganisatie van de NKBV, is nu boekbaar. De zomervakantie ligt nog vers in het geheugen, maar hoe leuk is het om al na te denken over je volgende trip naar de bergen!

Ontdek het sneeuwschoenwandelen

Ontdek het sneeuwschoenwandelen

Wandelen in een winters landschap onder een prachtig blauwe hemel in glinsterende poedersneeuw. Ver weg van de bewoonde wereld. Ga van januari tot en met april mee op een huttentocht, standplaatstocht of volg een basiscursus.

ONTDEK sneeuwschoenwandelen

Toerskiën

Toerskiën

Trek jij met je ski’s de eerste sporen in de sneeuw? Ver weg van de geprepareerde pistes klim je naar witte toppen, waarna door de verse poedersneeuw naar beneden suist. We organiseren van januari tot en met april diverse tochten en cursussen op verschillende niveaus.

Ga mee Toerskiën

Off-piste techniek

Off-piste techniek

Voor wie nog nooit off-piste is geweest maar al goed kan skiën op de piste, kan in januari een cursus off-piste techniek volgen. Het is de perfecte manier om je eerste stappen buiten de piste te zetten. Je leert door middel van video-analyse, tips van de gids en vooral heel veel oefenen.

GA MEE OFF-PISTE

IJsklimmen

IJsklimmen

Ga jij in januari mee naar de bevroren watervallen voor een avontuurlijke wintervakantie? IJsklimmen heeft veel weg van het traditioneel klimmen, omdat je ook bij het ijsklimmen in technisch moeilijk terrein op eigen geplaatste zekeringen klimt.

ontdek IJSKLIMMEN

Terug naar overzicht