MENU

Jeugd Boulder 1 voor Junioren en Jeugd A

De aftrap van het nationale boulderseizoen van de Junioren en Jeugd A gaat op zaterdag 28 januari 2023 van start bij Rijnboulder in Arnhem.

De nationale bouldercompetitie is dé plek voor jeugdboulderaars. De routebouwers van Rijnboulder testen op vernuftige wijze jouw krachten. Zowel mentaal als fysiek word je tot het uiterste gedreven. Tijdens de eerste boulderwedstrijd van het seizoen kom jij erachter of je trainingen zijn vruchten hebben afgeworpen en kom jij een stukje dichter bij het bemachtigen van een felbegeerde finaleplek voor het NJK Boulder 2023 van 1 april (geen grap, dat beloven we) bij Boulderhal de Campus in Den Haag.

Doe mee aan Boulder 1 JUN + A

Boulder 1 JUN + A biedt jeugdklimmers de ideale mogelijkheid om een wedstrijd te ervaren. Tegelijkertijd kun je een gooi doen naar de dagwinst en het bijbehorende eremetaal. Ook strijd je samen met andere klimmers om een van de tien plekken te bemachtigen voor het NK. De junioren categorie is voor jeugdklimmers die dit jaar onder de twintig zijn (U20) en de categorie Jeugd A is voor jeugdklimmers die dit jaar onder de achttien zijn (U18). Deze wedstrijd biedt de ideale mogelijkheid om eens te ervaren hoe het is om aan een wedstrijd mee te doen. Tegelijkertijd kun je een gooi naar het kampioenschap doen en jezelf meten met de allerbesten. Wil je mee doen? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven