MENU

Het Salzburgerland is een paradijs in Europa, bezaaid met majestueuze Alpen. Ontdek prachtige bezienswaardigheden en rijke cultuur en geschiedenis, zoals de Krimmler Wasserfälle, Grossglockner Hochalpenstraße, de vesting Hohensalzburg, en charmante dorpjes als Hallstatt en Zell am See. Of je nu een adrenalinejunkie bent of wilt genieten van de rust van de natuur, het Salzburgerland heeft voor elk wat wils en is een must-visit bestemming.

Tochtenwiki

Hutten in dit gebied

Tochtenwiki

Tochten in dit gebied

Lokaal

Bekijk lokale website

Forum

Praat mee op het forum

Blogs

27.03.2023

De BergeSeen Trail in het Salzkammergut

Het Salzkammergut is een pareltje in Oostenrijk. Achter elke berg vind je hier prachtige kristalheldere meren, wel 35 stuks! De perfecte manier om de regio te verkennen is om je wandelschoenen aan te trekken en op pad te gaan. Plan dan een tocht over de BergeSeen Trail, een 370 km lang langeafstandswandeling die dwars door de regio loopt. Vergeet niet af te koelen in een van de mooi meren.

Lees verder
21.09.2021

Gastein trail: deel 2

De wandeling van Adam en Regien gaat verder door een zonovergoten berglandschap.

Lees verder
15.09.2021

Over bloeiende heide langs almen op de Gastein trail

Lees het eerste deel van het reisverslag van Regien en Adam. In 6 dagen van tussen de 4 tot 8 uur wandelen liepen ze door bossen, over heide, alpenweides en bergkammen.

Lees verder

Reizen naar Salzburgerland

Lungau, Standplaatstocht (SNP Natuurreizen)

Bekijk reis
€ 1.098,- PER PERSOON