MENU

Vanavond om 20u live vragenuurtje met berggids Martijn Schell 

UIAGM berggids Martijn Schell is DE ambassadeur voor de bergsport. Martijn geeft verschillende workshops over bergwandelen, huttentochten en touwtechnieken. Heb je vragen? Stel ze dan tijdens het vragenuurtje met Martijn, live om 20.00 uur op het platform van de Week van de Bergsport.

Vanavond om 20:00 uur zit UIAGM berggids Martijn Schell klaar om je vragen te beantwoorden over onder andere bergwandelen, huttentochten en touwtechnieken. Op de mainstage van de Week van de Bergsport vind je Martijn om 20.00 uur stipt.

Wat kun je verwachten van UIAGM berggids Martijn Schell

Martijn neemt je mee in zijn wereld van de bergen. Martijn vertelt over huttentochten, veilig bergwandelen en hij spijkert je touwtechnieken bij. Dit is je kans om hem al je brandende vragen te stellen.

Om de klim- en bergsport verder te ontwikkelen, zijn professionals nodig die alle geheimen van de bergen kennen. Meer over de Nederlandse berggidsen.

Je gaat weer de bergen in. Heb je er net zoveel zin in als wij? Een mooie top, een nieuw gebied of je eerste meerdaagse bergtocht. En je hebt helemaal gelijk: wandelen in de bergen is super! Of eigenlijk: veilig wandelen in de bergen is super!

bergwandelen

Agenda live programma voor de rest van de week

De hele week hebben we een live programma voor je samengesteld. Check de button hieronder om te zien wat er nog meer gepland staat.

Heb je geen tijd om er live bij te zijn? Geen zorgen, het grootste deel van de workshops en lezingen is vooraf opgenomen. Relaxed, want daardoor heb je de hele week om alles te bekijken. Een soort Netflix dus, maar dan van de bergsport! Bekijk meer dan 25 workshops van berggidsen en experts over huttentochten en bergwandelen, oriëntatie, materiaal en oefeningen om fit de bergen in te gaan. Volg ook inspirerende lezingen van bergsporters, over mooie reizen en berggebieden. Bekijk hier nog een keer het hele programma.

live programma

Nog niet aangemeld?

Dat kan nog, je bent de hele week welkom op deze eerste digitale Week van de Bergsport. Deelname is gratis.

MELD JE HIER AAN