MENU

Open NK Lead

Goed nieuws! Ondanks dat de leadcompetitie dit seizoen niet door kan gaan kunnen we met plezier mededelen dat er een Open NK Lead georganiseerd gaat worden.

Kwalificatie- en finalewedstrijd

Om toch nog dit jaar wedstrijden te kunnen faciliteren is er samen met de commissie Wedstrijdsport en de organiserende hallen gekeken naar de mogelijkheid om het Petzl NK Lead, NJK Lead en NK Speed als open wedstrijd aan te bieden. Voor het Petzl NK Lead is het mogelijk een open variant te organiseren, in de vorm van twee wedstrijden. Een kwalificatiewedstrijd en een finale. We hopen ook zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven over het NJK Lead en NK Speed.

Zet de volgende data alvast in je agenda:

Kwalificatie Petzl NK Lead
Zaterdag 24 oktober
Neoliet Utrecht.

Petzl NK Lead
Zaterdag 31 oktober
IVY Climbing Sittard

Mark Brand tijdens het NK Lead 2019 in IVY Climbing Sittard. Fotograaf: Zout Fotografie

Wedstrijdformat

De tien klimmers die tijdens de kwalificatiewedstrijd de beste prestatie neerzetten (in hun categorie) plaatsen zich voor de finale. De inschrijving voor de kwalificatiewedstrijd opent op maandag 21 september 08:00u. Meer informatie over de wedstrijd volgt via het WAS.

Wel is de voetnoot bij dit bericht dat de wedstrijden alleen georganiseerd worden als de covid-19 maatregelen de komende weken niet verslechteren.

Mocht je na het lezen van dit bericht nog vragen hebben of meer verduidelijking willen hebben. Stuur je vraag naar wedstrijden@nkbv.nl.