MENU

Hoogtemeters maken in Nederland

Koud, droog weer met een winterzonnetje. Het zijn ideale omstandigheden om buiten te klimmen en boulderen. Of is een 101 km lange route met spectaculaire vergezichten vanaf elke top meer iets voor jou? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld. Hoogtemeters maken in eigen land, we nemen je mee.

Dutch Mountain Trail

Een pittige bergwandeling langs de hoogste toppen in de regio. Een 101 km lange route door alpenweides, langs snelstromende beken, rotswanden en met spectaculaire vergezichten vanaf elke top. Oostenrijk? Nee, Zuid-Limburg! Op de Dutch Mountain Trail waan je je in de bergen, maar dan dichtbij huis.

dutch mountain trail

De 12 hoogste hobbels van Nederland

In Nederland kennen we geen echte bergen, toch hebben we een toppenlijstje om te snellen. De 12 hoogste hobbels van Nederland. De hoogste top van elke provincie.

12 hoogste hobbels van Nederland

Meer inspiratie nodig?

Meer inspiratie nodig?

Lees dan een van deze blogs en trek eropuit in eigen land.

Blogs in Nederland

Buiten klimmen in Nederland

Koud, droog weer met een winterzonnetje. Dat zijn ideale omstandigheden om buiten te klimmen en boulderen. Vraag maar aan klimmers die 's winters afreizen naar Fontainebleau (FRA) of Freyr (BEL). Gelukkig kun je ook in Nederland klimmen in de buitenlucht. We vertellen je waar!

Lees hier verder

Klimmen in Nederland

In Nederland zijn er verschillende plekken waar je kunt klimmen, zelfstandig of in verenigingsverband. Welke hallen kun jij afvinken?

klimmen in nederland

Hoogtelijn 3/2020

Hoogtelijn 3/2020

Ons land is zo plat als een pannenkoek en toch kunnen ook wij hoogtemeters maken. In Hoogtelijn 3/2020 aandacht voor ons mooie, maar platte land. Met natuurlijk handige tips om er zelf opuit te trekken. Heb je de papieren versie niet meer in huis? Lees Hoogtelijn dan hier digitaal.

lees hier verder

Terug naar overzicht