MENU

Geldteruggarantie bij negatief reisadvies door corona

Het positieve reisadvies laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat we niet vooruit kunnen kijken. Hopelijk kun je in maart en april weer genieten van de bergen. Bergsportreizen, de reisorganisatie van de NKBV, gaat graag met jou op pad. We hebben voor die periode voldoende aanbod op gebied van sneeuwschoenwandelen en toerskitochten. Als je nu boekt en een negatief reisadvies door Corona gooit roet in het eten, dan krijg je van ons je geld terug.

Dus start maar met dromen, wellicht zit je over een paar maanden weer in de wit besneeuwde bergen

Waarom nu boeken, hoe zit het met corona?

Vier weken voor de startdatum van een reis kijkt Bergsportreizen hoe de situatie in het land van bestemming is. We volgen hierin de informatie van het RIVM, het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de plaatselijke ontwikkelingen. Kan de reis doorgaan, dan ontvang je van ons een herbevestiging. Geldt er vier weken voor de startdatum een negatief reisadvies voor je bestemming, of is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om de reis door te laten gaan, dan annuleren wij je reis en krijg je de aan ons betaalde reissom terug.

Versoepelde betalingsvoorwaarden

Voor de reizen, cursussen en workshops die onder de Reisvoorwaarden Bergsportreizen vallen, geldt een versoepelde betalingsregeling. Normaal dient de volledige reissom 56 dagen voor vertrek voldaan te zijn, maar we hebben de betalingstermijn nu aangepast naar 20 dagen voor vertrek.

Voor de basiskampen en workshops zonder overnachting gelden de betalingsverplichtingen zoals vermeld in de voorwaarden. Wil je je reis, basiskamp of workshop omboeken of annuleren, dan zijn de reguliere omboekingskosten of annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Ga mee op 6 maart tijdens de eerste Bergsportreizen winterweek!

  • Ga samen met anderen op tocht al dan niet met ondersteuning van NKBV winter-instructeurs
  • Het vermaarde off-pistegebied La Grave-La Meije op 3km afstand van Villar d’Arêne

Meer over de winterweek

Ideaal voor beginnende sneeuwschoenwandelaars

  • Sneeuwschoencursus 26 maart
  • In de Ötztaler Alpen even ten noorden van de Oostenrijk-Italiaanse grens
  • De op 2766 meter hoogte gelegen Vernagthütte is het uitgangspunt voor al onze sneeuwschoentochten

naar de cursus

Sneeuwschoenwandelen

Bekijk hier het volledige aanbod sneeuwschoenwandelen in maart en april 2021

  • Huttentochten
  • Sneeuwschoencursus

bergsportreizen