MENU

Ga samen eropuit

Lekker naar buiten om een frisse neus te halen en te genieten van een winters dek of in Nederland op pad. Er staan leuke activiteiten op je te wachten. Ook het Expeditie Academie team is weer op pad. Deze week komen er een aantal leuke blogs voor je aan. We nemen je mee.

Expeditie Academie

Het laatste jaar van de deelnemers van de Expeditie Academie is aangebroken. Dit jaar staat in het teken van de opgedane kennis toepassen tijdens hun beklimmingen. Tien deelnemers halen samen met hun coaches alles uit hun passie en verleggen hun grenzen. Bijna de hele groep (7 van de 10 deelnemers) staat met hun ijsbijlen paraat in de Dolomieten. Volg deze week hun avontuur via de stories op social media.

InstagramFacebook

Op pad met de Expeditie Academie

Op pad met de Expeditie Academie

Ben je benieuwd naar de avonturen van de Expeditie Academie?

lees hier verder

Selectie Nederlands Team

De selectie van het Nederlands Team Sportklimmen 2022 is bekend. Deze week maak je kennis met het team van negentien atleten. Er worden twee nieuwe atleten verwelkomt en we nemen afscheid van vijf oude bekenden. De groep van negentien atleten vertegenwoordigt dit jaar Nederland tijdens de internationale wedstrijden. Ook maak je kennis met de nieuwe bondscoach van het team Jong Oranje. Hint: het is een oude bekende van de NKBV. Weet jij wie het is?

Ontmoet Team NL 2022

De favoriete trails van...

Nederland is prachtig om dicht bij huis te ontdekken op je trailrunschoenen. Trailrunning is populair en steeds meer hardlopers ervaren hoe leuk trailrunning is. Welke afstand en snelheid maakt niet uit. Als je meer belang hecht aan de beleving van de natuur en minder aan snelheid dan is trailrunning vast iets voor jou. De meeste trailrunners hebben een avontuurlijke geest en vinden het geweldig om te dwalen en ontdekken zo de mooiste routes. Samen of alleen.

Favoriete trails in Nederland

Op pad met de regio

Nederland is bij uitstek een land om te wandelen. Elk seizoen neemt een andere gedaante aan en de natuur om ons heen verandert continue. Er zijn een hoop wandelingen waar je voor kunt inschrijven, kijk op de website van je regio voor aankomende wandelingen. Of wil je graag slapen onder een verbluffend mooie sterrenhemel op een plek in de natuur. Niemand om je heen behalve je kampeergenoten. Afgelegen en afgezonderd van je dagelijkse leven. Ga dan mee op winterbivak met een regio bij jou in de buurt.

Regio-activiteiten

Aan de wandel

Nederland kent bekende en minder bekende wandelparels. Duurt het nog even voor je weer naar de bergen gaat? Blijf wandelen, ook in Nederland! Zo blijf je fit, train je je benen en ontdek je nieuwe plekken in de Nederlandse natuur. Wij geven je 5 wandeltips in Nederland, zodat je straks getraind de bergen weer in kunt.

5 wandeltips