MENU

De Week van de Bergsport komt eraan!

Over een week gaan we van start met de eerste digitale Week van de Bergsport. Ben jij er ook bij? Want dan start volgende week namelijk je bergsportvakantie. Nu nog virtueel, maar straks weer in de bergen. We vertellen wat je kunt verwachten en wanneer je je agenda moet blokken voor het live programma.

Ga naar event

Netflix maar dan van de bergsport

De afgelopen weken deelde we al een aantal workshops en lezingen met je. Het grootste deel daarvan is vooraf opgenomen. Relaxed, want daardoor heb je de hele week om alles te bekijken. Een soort Netflix dus, maar dan van de bergsport! Bekijk meer dan 25 workshops van berggidsen en experts over huttentochten en bergwandelen, oriëntatie, materiaal en oefeningen om fit de bergen in te gaan. Volg ook inspirerende lezingen van bergsporters, over mooie reizen en berggebieden.

Hou de website en socials goed in de gaten, de komende dagen delen we meer met je over het live programma.

Hieronder vind je een samenvatting.

Hoofdsprekers tijdens de Week van de Bergsport

Elke dag zie je op de mainstage optredens van inspirerende bergsporters. Verleg je grenzen met Sofie Lenaerts, Tamar Valkenier deelt haar levensverhaal van fulltime avonturier. Avontuur, vrijheid en trailraces, Nederlands sky- en trailrunning kampioen Ragna Debats neemt je mee de wereld over. Trad climbing en trailrunning in het Lake District, de Lakeland Classic Rock Challenge, Tom Randall en Andy Cave gaan erover in gesprek.

Naar de sprekers

Live programma

We hebben een mooi live programma samengesteld. Pak je agenda er maar vast bij! Heb jij altijd al iets willen weten over het plannen van een expeditie? Zijn jouw touwtechnieken up to date of kun jij wel hulp gebruiken om je volgende huttentocht te maken? De hele week vind je op de mainstage een live programma waarbij jij al je vragen kunt stellen.

Live programma

Doe mee aan de workshops

Ben je benieuwd naar alle ins en outs over bergwandelen? Ben je van plan eens op huttentocht te gaan of wil jij je touwtechnieken bijspijkeren? Je kunt volgende week je hart ophalen met de workshops. Van Fit de bergen in, tot de beste tips voor bergschoenen en het lopen met stokken. Mis ze niet, want dit is je kans zoveel workshops als je maar wil te volgen vanuit je eigen huis.

naar de workshops

Volg de lezingen

Zin om nieuwe gebieden te ontdekken? Je grenzen te verleggen? Ga mee op avontuur. De lezingen tijdens de Week van de Bergsport zijn meer dan de moeite waard. Check de link hieronder.

naar de lezingen

Meld je nu aan

Aanmelden voor de Week van de Bergsport kan nog steeds. Meld je aan via onderstaand formulier en je ontvangt van ons een code die je op 15 maart toegang verschaft tot het hele programma van de Week van de Bergsport. Deelname is gratis.

MELD JE HIER AAN

Meer weten? Neem alvast een kijkje op de website en lees meer over de Week van de Bergsport.

WEEK VAN DE BERGSPORT PROGRAMMA