MENU

Jeugd Boulder 1 voor Jeugd B en C

De aftrap van het nationale boulderseizoen van de Jeugd B en Jeugd C gaat op 29 januari 2023 van start bij Radium Boulders in Maastricht.

De nationale bouldercompetitie is dé plek voor jeugdboulderaars. De routebouwers van Radium Boulders testen op vernuftige wijze jouw krachten. Zowel mentaal als fysiek word je tot het uiterste gedreven. Tijdens de eerste boulderwedstrijd van het seizoen kom jij erachter of je trainingen zijn vruchten hebben afgeworpen en kom jij een stukje dichter bij het bemachtigen van een felbegeerde finaleplek voor het NJK Boulder 2023 van 1 april (geen grap, dat beloven we) bij Boulderhal de Campus in Den Haag.

Doe mee aan Boulder 1 Jeugd B + Jeugd C

Boulder 1 Jeugd B + Jeugd C biedt jeugdklimmers de ideale mogelijkheid om een wedstrijd te ervaren. Tegelijkertijd kun je een gooi doen naar de dagwinst en het bijbehorende eremetaal. Ook strijd je samen met andere klimmers om een van de tien plekken te bemachtigen voor het NK. De jeugd B categorie is voor jeugdklimmers die dit jaar onder de zestien zijn (U16) en de categorie Jeugd C is voor jeugdklimmers die dit jaar onder de veertien zijn (U14) tot een leeftijd van twaalf. Deze wedstrijd biedt de ideale mogelijkheid om eens te ervaren hoe het is om aan een wedstrijd mee te doen. Tegelijkertijd kun je een gooi naar het kampioenschap doen en jezelf meten met de allerbesten. Wil je mee doen? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven