Drie nieuwe boulderhallen in Nederland

24 April 2017 10:41:34

Nederland is binnenkort weer drie boulderhallen rijker. In Amsterdam is onlangs Het Lab geopend, dat goed eten combineert met fanatiek sporten. Daarnaast opent op 6 mei De Campus in Den Haag, de tot nu toe grootste boulderhal van Nederland. Op 13 mei wordt in Almere de eerste klimlocatie van de stad geopend: Impact.

Het Lab
Bij Het Lab kun je flexwerken, yogalessen volgen, koffiedrinken en eten. Met 700m2 klimbare wanddelen, 150m2 trainings ruimte, 100m2 kids ruimte en bijna 30m aan bar, is het een van de grootste boulderhallen van Nederland. Het Lab is ontworpen door de Klimmuurgroep. "De eerste naam die we hadden bedacht was boulderlab, de reden waarom we toch voor Het Lab hebben gekozen, is omdat we meer zijn dan alleen een bouldermuur. Je kan ook puur voor het eten komen of om rustig te werken of studeren," aldus locatiemanager Rob Gosker. Bekijk de website van Het Lab.

De Campus
Boulderhal De Campus in Den Haag zal de tot nu toe grootste hal van Nederland zijn. Eigenaars Frank Loeve en Teun van Dijk hebben de afgelopen maanden met een groep vrijwilligers hard gewerkt om de 2.800m2 grote hal klaar te krijgen voor opening. De komende weken staat nog even in het teken van de puntjes op de i zetten en dan opent de hal op 6 mei. Bekijk de website van De Campus.

Impact
In Almere komt de eerste klimlocatie van Flevoland te staan. Verschillende delen van de boulderwand zijn zogeheten top-outs, je kunt de boulder helemaal uitklimmen en komt achter de wand op een pad terecht. Op 13 mei geeft Impact een openingsfeest. Je krijgt gratis entree tussen 10:00 uur en 23:00 uur. Meer info op de website van Impact.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?