MENU

'Save the date' Expeditie Academie IV

Ben jij een zeer ambitieuze alpinist en droom je ervan om aansprekende beklimmingen te maken en uiteindelijk op expeditie buiten de Alpen te gaan? Omcirkel dan 13 februari met rood in je agenda en meld je aan voor de Expeditie Academie IV.

Start jouw carrière als alpinist

De Expeditie Academie leidt jonge en getalenteerde Nederlandse bergsporters op tot allround alpinisten die aansprekende routes en eerstbeklimmingen doen in ongebaand terrein. Afgelopen september sloot Expeditie Academie III hun traject af met een fantastische eindexpeditie in Kirgizië. Tijd voor de volgende lichting, tijd voor Expeditie Academie IV. Ben jij een zeer ambitieuze alpinist en droom je ervan om aansprekende beklimmingen te maken en uiteindelijk op expeditie buiten de Alpen te gaan? Meld je dan aan, de inschrijving start op 13 februari!

Van leertraject tot de eindexpeditie

De Expeditie Academie haalt alles uit jouw passie voor de bergen en laat je grenzen verleggen. Samen met je teamgenoten en onder begeleiding van professionele coaches werk je tijdens een traject van drie jaar gericht toe naar een expeditiedoel dat jullie zelf kiezen en organiseren. Het opleidingstraject bestaat uit trainingsstages in wisselend alpien terrein om je vaardigheden nog verder aan te scherpen, en uit het voorbereiden en organiseren van een expeditie naar een avontuurlijk doel en alles wat daarbij komt kijken. Het leertraject is even belangrijk als de eindexpeditie en de perfecte kans om ervaring op te doen als alpinist.

Wie ben jij?

  • Je bent een jonge gedreven alpinist tussen de 22 en 32 jaar.
  • Je hebt een J3- of C3-cursus met succes afgerond of hebt zelfstandig vergelijkbare ervaring opgedaan.
  • Je bent een teamplayer en zet je voor 100% in bij alle activiteiten.

Voldoe je niet precies aan de gestelde voorwaarden, maar heb je wel veel ervaring als zelfstandig alpinist en een sterke wens om je te ontwikkelen tot expeditieklimmer, meld je dan toch aan. Jouw motivatie is voor ons één van de belangrijkste selectiecriteria.

Enthousiast?

Wil jij deze uitdaging aangaan? Omcirkel dan 13 februari in je agenda, want dan opent de inschrijving voor de Expeditie Academie IV. Houd de pagina van de Expeditie Academie in de gaten, hier zal meer informatie worden gegeven op het moment dat de inschrijving start.

LAATSTE NIEUWS EXPEDITIE ACADEMIE

Terug naar overzicht