MENU

Rolling Mountains

Nederlands sky- en trailrunning kampioen Ragna Debats reist samen met haar man, kind en hond naar zeven continenten, doet mee aan negen trailwedstrijden van het hoogste niveau en dat alles in één jaar.


foto: Aart Markies

Trailrunners de wereld over

Ragna Debats staat al ruim 10 jaar aan de top van trail- en skyrunning wereldwijd. Ragna is een bijzonder project gestart, samen met haar man, dochter en harige hond Bru. Het gezin maakt een sport- en familiereis over de hele wereld, in één jaar tijd doen zij de zeven continenten aan. Op elk continent nemen zij deel aan een trailcompetitie op het hoogste niveau. Deze challenge heet Rolling Mountains.

foto: Aart Markies

Mooiste plekken

Ragna en haar Spaanse man Pere zijn beiden professioneel sky- en trailrunners. Deze reis is voor hen de manier om hun passie met de natuur te integreren. Het reizen doen ze zoveel mogelijk per camper. Elk continent krijgt zijn eigen korte documentaire waar het gezin de schoonheid van onze planeet op hun manier wil delen. Maar het is natuurlijk ook een inkijkje in het leven van de topsporters. "..We laten de mooie momenten zien, maar ook de frustraties.."

Dochter Onna van vijf reist met het stel mee naar de mooiste plekken ter wereld. En ook de NKBV reist met het gezin mee, op onze website en social media kanalen zullen we regelmatig updates posten.

foto: Aart Markies

Blogs

Lees meer van en over Ragna in deze blogs

Zo belangrijk is het mentale gedeelte bij wedstrijden

Wereldkampioen skyrunning Ragna Debats

Voeding en trail