MENU

Bever kortingsdag voor NKBV-leden

Op donderdag 29 oktober kun je als NKBV-lid online en in de winkel met korting shoppen bij Bever tijdens de kortingsdag die zij speciaal voor ons organiseren! Met het veranderen van de seizoenen is dit een mooi moment om jouw favoriete producten voor deze winter met 20% kassakorting aan te schaffen. Oriënteer je van tevoren op wat je wilt kopen, zodat je gericht kunt shoppen in de winkel of ga los online!

20% Vriendenkorting

De korting is geldig in alle geopende winkels en online en geldt op bijna het hele assortiment*. Wil jij gebruik maken van de vriendenkorting? Vergeet je dan niet voor 27 oktober als NKBV-lid te registreren bij Bever en word Bever Buitenvriend.

Registreer je als NKBV-lid bij Bever en word Bever Buitenvriend

Ben je NKBV-lid, dan profiteer je als Bever Buitenvriend van standaard 10% korting* bij Bever. Daarnaast ontvang je als eerste bijzondere aanbiedingen, extra service en inspiratie. Ben je nog geen Bever Buitenvriend? Registreer je dan voor 27 oktober als NKBV-lid bij Bever via het aanmeldformulier. De korting wordt na aanmelding automatisch verrekend in je winkelmandje.

*Bekijk de actievoorwaarden op Bever

Bever is een partner van de NKBV, meer hierover vind je hier