MENU

Beleef de start van je bergvakantie digitaal

Nog even de tanden op elkaar en hopelijk kunnen we dan in de zomer weer genieten van de bergen. Ben jij al begonnen met je vakantievoorbereiding? Zoals je van de NKBV gewend bent, helpen wij je bij de start van je bergvakantie. Dit jaar niet live tijdens de Bergsportdag, maar online tijdens de Week van de Bergsport van 15 tot en met 21 maart 2021.

De Bergsportdag, maar dan online

Met 20 succesvolle Bergsportdagen achter de rug, was er begin vorig jaar geen vraag of we in 2021 weer een Bergsportdag zouden organiseren. Zoals bij alle evenementen vanaf maart, gooide het coronavirus roet in het eten en zijn we genoodzaakt de Bergsportdag dit jaar heel anders te organiseren dan je gewend bent. Omdat we je wel de meest inspirerende lezingen, praktische workshops en informatie willen geven ter voorbereiding op je bergvakantie, organiseren we een week vol digitale klim- en bergsport. Handig, want zo hoef je niets te missen en kun je een week lang elke dag bezig zijn met de mooiste sport ter wereld. Met een beetje geluk kun je zelfs in het weekend van 20 en 21 maart, als het veilig en toegestaan is, meedoen aan lokale activiteiten in bij de NKBV-regio's.

Meld je nu aan

Benieuwd wat je te wachten staat? De komende weken lichten we steeds een tip van de sluier op van het programma van de Week van de Bergsport. Sprekers, workshops en andere leuke activiteiten komen voorbij in onze (social media) kanalen. Meld je aan via onderstaand formulier en je ontvangt van ons een code die je op 15 maart toegang verschaft tot het hele programma van de Week van de Bergsport. Deelname is gratis.

Meld je hier aan

Meer weten? Neem alvast een kijkje op de website en lees meer over de Week van de Bergsport.

Week van de Bergsport Programma