MENU

23e Bergsportdag goed bezocht

Het was weer een geslaagde Bergsportdag! Ondanks de voorspelde code oranje was ook deze 23e editie van de Bergsportdag goed bezocht! Ruim 5000 mensen trotseerden de extreme stormen en kwamen naar het NBC in Nieuwegein voor weer een mooie dag vol inspiratie. In totaal kwamen er meer dan 1500 niet-leden langs om kennis te maken met de NKBV, een record.

Geef je mening

Ben jij op de Bergsportdag 2020 geweest? Help ons het evenement nog beter te maken door deze vragenlijst in te vullen.

vragenlijst

Vrijwilligers

De NKBV zou niet bestaan zonder de inzet van honderden vrijwilligers. Ook tijdens de Bergsportdag kon je 50 van deze waardevolle leden ontmoeten. Wil jij ook iets voor onze vereniging en daarmee de klim- en bergsport betekenen? Je kunt op veel manieren actief zijn binnen de NKBV. Binnen de regio’s, als bestuurslid of instructeur, of als ondersteuning bij de vele leuke en gezellige activiteiten van de NKBV Regio's.

ook vrijwilliger worden

Druk programma

Ook dit jaar was er een uitgebreid en divers programma. Er waren geweldige keynote sprekers en dat was te merken aan de reacties van de bezoekers. De zalen zaten afgeladen vol bij onder andere de lezingen van Peter Habeler en Tim Voors, maar ook de workshops en exposanten werden goed bezocht. De kennismakingslessen in de klimhal vielen goed in de smaak en ook de workshops werden enthousiast ontvangen. Zelfs de nieuwe locatie de Green Village was goed gevuld ondanks de wind die getrotseerd moest worden.

De kenninsmakingsworkshops en lezingen van Bergsportreizen waren goed bezocht. Heb jij altijd al meer willen weten over: alpiene touwtechnieken, gps, weerkunde of fotografie in de bergen? Met de workshops van Bergsportreizen maak je kennis met de zomerse activiteiten van de bergsport. Hiermee leg je een goede basis voor het echte werk in de bergen.

Workshops Bergsportreizen

Duurzaamheid op de Bergsportdag

Geen enkele sport is zo verbonden met de natuur als de klim- en bergsport. Waar je ook klimt, welke tocht je ook maakt, de natuur speelt altijd een grote rol. Elk jaar gaan we de uitdaging aan de Bergsportdag duurzaam te organiseren. De keuzes die we maken zijn zo verantwoord mogelijk.

meer over duurzaamheid
Wil jij ook nog even nagenieten van de Bergsportdag? Bekijk de foto's!

Bergsportdag 2020

Save the date

We zien je graag volgend jaar weer op de Bergsportdag, zet 7 februari 2021 alvast in je agenda!